EMAG

EMAG

22.10.2011

Rezultate liga4 -22 OCTOMBRIE
De la ora 11:00 s-au disputat jocurile contand pentru runda cu numarul 13, la Liga a 4-a, la fotbal! Iata care au fost rezultatele inregistrate, dar si clasamentul, la zi:

Rezultate liga 4 DB
DARMANESTI-ANINOASA 1-1
VIISOARA – PETROLUL 1-0
DOICESTI – CORNESTI 0-1
PUCIOASA – GAESTI 3-0
PRODULESTI – FINTA 3-0 - neprezentare
GURA SUTII – COMISANI 3-0
PERSINARI – RACARI 3-0 – intrerupt in min.25, dupa ce oaspetii au ramas in mai putin de 7 jucatori
CONTESTI – MOROIENI 3-3
SELARU – COLIBASI 1-2

13liga4

21.10.2011

Marea Asfaltare = marea CARPEALA

Lucrări pe Drumuri JudeţeneConsiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 24-28 octombrie a.c., vor fi efectuate lucrări de reparaţii, întreţinere şi reabilitare a drumurilor judeţene, prin societăţile de profil.

Sunt vizate următoarele lucrări constând în tratamente şi îmbrăcăminţi bituminoase, reparaţii asfaltice, plombări, pe traseele şi zonele enunţate mai jos:
- DJ 724 Malu cu Flori-Pucheni - execuţie drum acces, şanţuri din beton, drenuri longitudinale;
- DJ 611 Petreşti - Vişina –Fierbinţi, km 23+700-41+700, reparaţii îmbrăcăminţi asfaltice;
- DJ 720A Mărceşti-Finta-Postârnacu, 10 km, reparaţii îmbrăcăminţi asfaltice, tratament bituminos;
- DJ 711A la km 41+400 peste Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, reabilitare pasaj;
- Asfaltare drumuri locale - comuna Glodeni;
Pe nici unul din trasee circulaţia rutieră nu va fi restricţionată şi nici oprită, Direcţia Tehnică şi Managementul serviciilor Publice a Consiliului Judeţean Dâmboviţa recomandând, însă, conducătorilor de autovehicule atenţie sporită şi reducerea vitezei pe aceste rute, îndeosebi în cazul obiectivelor unde sunt în execuţie tratamente bituminoase.
Agent principal Leonard Ispas (Foto: Cronica Găeştiului)Agentul principal Leonard Ispas, de la Secţia de POliţie Petreşti, a primit mandat, la propunerea procurorilor, care-l anchetează pentru fapte de corupţie. Ispas ar fi cerut unui patron suma de 6.000 de lei, promiţându-i că-l scapă de comisarii Gărzii Financiare.
În 2007, Ispas a fost filmat când lovea cu piciorul un scandalagiu din Găeşti, chiar în maşina Poliţiei, oprită în curtea spitalului din oraş. Pentru fapta sa, a fost mutat la Petreşti şi păstrat în sistem. Acum, a făcut-o lată.
În primăvară, un alt poliţist din zona Găeşti a fost băgat după gratii, după ce a fost prins luând mită. În momentul de faţă, acesta îşi ispăşeşte pedeapsa în închisoare, fiind condamnat.

20.10.2011

Primul caz de RABIE

Autoritatile din Targoviste sunt in alerta maxima, dupa ce in municipiul nostru a aparut primul caz de rabie! Anuntul a fost facut, astazi, de primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, cel care a convocat o conferinta de presa, de urgenta, la care au participat si reprezentanti ai institutiilor abilitate sa rezolve aceasta problema! "In aceste momente exista un caz dovedit de rabie, motiv pentru care s-a dispus luarea unor masuri urgente, pentru a limita efectele grave pe care le poate avea o astfel de situatie (...) In aceste conditii, patrupedele fara stapan vor fi vaccinate, fara nicio exceptie! De asemenea, este interzisa lasarea libera a cainilor si pisicilor! Totodata, cainii sau pisicile care musca sau zgaraie oamenii, vor fi, obligatoriu, tinuti sub observatie", a precizat primarul Gabriel Boriga. In alta ordine de idei, edilul Targovistei a mai facut un apel catre toti targovistenii, de a colabora pentru rezolvarea acestei probleme, care poate deveni extrem de grava: "As vrea sa indemn populatia la calm si sa ii ajute pe salariatii nostri, sa-si duca treaba la bun sfarsit!"

PRIMUL CAZ DE RABIE A APARUT IN ZONA BALABAN!

Potrivit precizarilor facute de Sandu Tolea, directorul Directiei Sanitar Veterinare Dambovita, primul caz de rabie a aparut pe strada Maior Brezisanu, in zona Balaban. Este o vorba de o pisica luata de pe strada, care ulterior a murit. In urma analizelor efectuate s-a constatat, fara niciun dubiu, ca este vorba de rabie! In alta ordine de idei, directoul Tolea a mai declarat ca absolut toate patrupedele fara stapan vor fi duse, rand pe rand, la vaccinare. Pentru animalele bolnave se va aplica legislatia in vigoare! Cu alte cuvinte, animalele cu pricina vor fi eutanasiate: "Nu vreau ca dragostea de animale sa devina arma impotriva oamenilor", a conchis Sandu Tolea.

Rabia poate fi transmisa de la animal la om prin muscatura, zgaraietura sau prin saliva!

ATENTIE! Stapanii care isi lasa afara animalele nesupravegheate se pot trezi cu patrupedele duse la adapost, asta pentru ca, de acum, este interzisa lasarea libera a cainilor si pisicilor, altundeva decat in perimetrul proprietatii!

De asemenea, cei care vor sa semnaleze autoritatilor cazuri de caini sau pisici, care prezinta diverse simptome o pot face la numerele de telefon 0245.614351 sau 0245.216995
Comentarii (0)

RECOMANDAM :SportLiveOnline.Net


Image and video hosting by TinyPic
 
Maccabi Haifa vs. FC Steaua București

Maccabi Haifa vs. FC Steaua București

Joi 20 octombrie 2011 începănd cu ora 20:00 poţi urmări în direct meciul de fotbal din europa league în direct de pe calculatorul tau , Meciul de fotbal dintre Maccabi Haifa vs. FC Steaua București este transmis în direct de postul tv Pro Tv .

Sporting Clube de Portugal vs. FC Vaslui

Sporting Clube de Portugal vs. FC Vaslui

Joi 20 octombrie 2011 începănd cu ora 22:00 poţi urmări în direct meciul de fotbal din europa league în direct de pe calculatorul tau , Meciul de fotbal dintre Sporting Clube de Portugal vs. FC Vaslui este transmis în direct de postul tv Dolce Sport .

FC Rapid Bucureşti vs. Legia Varșovia

FC Rapid Bucureşti vs. Legia Varșovia

Joi 20 octombrie 2011 începănd cu ora 22:00 poţi urmări în direct meciul de fotbal din europa league în direct de pe calculatorul tau , Meciul de fotbal dintre FC Rapid Bucureşti vs. Legia Varșovia este transmis în direct de postul tv Pro Tv .

AEK Larnaca F.C. vs. FC Schalke 04

AEK Larnaca F.C. vs. FC Schalke 04

Joi 20 octombrie 2011 începănd cu ora 20:00 poţi urmări în direct meciul de fotbal din europa league în direct de pe calculatorul tau , Meciul de fotbal dintre AEK Larnaca F.C. vs. FC Schalke 04 este transmis în direct de postul tv DolceSport 2 .

Poli Timisoara-Chindia Targoviste Live

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Silviu Dumitrescu, este optimist înainte de meciul cu una dintre cele mai bune echipe care activează în momentul de faţă în Liga a doua, Poli Timişoara. “Mergem acolo să îi chinuim”, a spus tehnicianul.






“E un meci foarte greu. Timişoara este o echipă bună, chiar dacă au plecat foarte mulţi jucători de acolo. Mă gândesc la Sepsi, Curtean, Goga, Tameş, sunt mulţi jucători buni. Trebuie să îi respectăm. Cu toate acestea, trebuie să îi chinuim cât mai mult, să nu ne lăsăm. Dacă prindem o zi bună, poate îi şi batem. Noi avem doar o singură accidentare în lot, în rest stăm bine”, a declarat pentru Adevărul, Silviu Dumitrescu, antrenorul Chindiei.
Meciul Poli Timişoara – Chindia Târgovişte, va avea loc mâine, pe stadionul "Dan Păltinişanu", de la ora 17.00.
Fotbal: Timisoara - Targiviste Liga a II-a 17:00

În Dâmboviţa, 75,73 % dintre apeluri primite pe 112 au fost false

 Dintre acestea 24,27 % au fost reale şi 75,73 % false. Cele mai multe au fost transferate către Ambulanţă – 48,24%, Poliţie – 34,21%, Pompieri – SMURD – 13,82% şi Jandarmerie – 3,34% (statistică anexată).
Dintre acestea 24,27 % au fost reale şi 75,73 % false. Cele mai multe au fost transferate către Ambulanţă – 48,24%, Poliţie – 34,21%, Pompieri – SMURD – 13,82% şi Jandarmerie – 3,34% (statistică anexată).

Potrivit statisticii Serviciul de Telecomunicaţii Speciale pe trimestrul III din anul 2011 la Numărul Unic de Urgenţă 112 au fost primite şi tratate 123800 apeluri în judeţul Dâmboviţa . Dintre acestea 24,27 % au fost reale şi 75,73 % false. Cele mai multe au fost transferate către Ambulanţă – 48,24%, Poliţie – 34,21%, Pompieri – SMURD – 13,82% şi Jandarmerie – 3,34% (statistică anexată). Majoritatea apelurilor false şi abuzive provin de la copii, tineri, persoane cu probleme psihice şi sunt în mare parte realizate de pe cartele pre pay. Urmare constatărilor făcute de către autorităţile statului, 9 cetăţeni au fost sancţionaţi conform legii pentru apeluri false şi abuzive către numărul 112 (statistică anexată). Multe persoane sună fără a avea o urgenţă şi adresează injurii operatoarelor, râd, pun muzică sau nu vorbesc. Se solicită informaţii despre numere de telefon, se cere legătura cu diverse instituţii sau persoane publice ori se solicită sfaturi medicale.Autorităţile fac apel la cei care sună abuziv să nu încarce inutil liniile de urgenţă 112, întrucât un apel fals poate duce la pierderea unei vieţi. La 112 se sună doar atunci când ai cu adevarat o urgenţă.
În baza unor date şi informaţii, ieri, 18 octombrie 2011, lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au organizat un flagrant, pentru documentarea activităţii ilicite a mai multor persoane, suspectate de comiterea infracţiunii de şantaj.Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şase învinuiţi, respectiv G.C., de 37 de ani, M.R., de 34 de ani, B.F., de 37 de ani, B.A., de 42 de ani, toţi din municipiul Târgovişte şi R.V., de 41 de ani, din comuna Gura Ocniţei, toţi membrii ai grupării infracţionale „ Ghenosu”, si Z.M., de 53 de ani, din municipiul Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

În fapt, patru dintre aceştia se ocupau efectiv cu recuperarea de sume de bani de la diverse persoane, folosind acte de violenţă sau ameninţare sau pretinzând diferite sume de bani ca taxe de protecţie, iar ceilalţi doi, respectiv B.F. şi Z.M., instigau la comiterea unor astfel de fapte.

Fiind prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele numiţilor G.C., M.R. şi B.A. mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, aceştia fiind prinşi în flagrant în timp ce primeau de la una dintre părţile vătămate suma de 300 de euro.Cei trei suspecţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

14.10.2011

stiridambovita

Vineri, 10 2011
15:30
Fotbal, Anglia - Premier League
DIGISPORT 1: Man Utd - Man City
19:00
Fotbal: România
DIGISPORT 1: Gaz Metan Medias - Sp. Studentesc
19:00
Fotbal: România
DIGISPORT 1: Mioveni - Petrolul
21:00
Fotbal: România
DIGISPORT 1: Tg. Mureş - Oţelul
21:30
Fotbal, Germania
EUROSPORT 2: Augsburg - Werder Bremen
21:30
Fotbal: România
DIGISPORT: Pandurii - U Cluj
21:30
Fotbal: România
DIGISPORT 1: Dinamo - Braşov

13.10.2011

FCM TARGOVISTE-ATLETIC BRADU

FCM TARGOVISTE-ATLETIC BRADU
                                             VINERI ORA 15:00
Fotbalistii targovisteni au avut luni un antrenament cu caracter fizic in zona Manastirea Dealu. Marti, elevii lui Remus Galmencea au disputat un meci amical cu Prahova Tomsani (locul 10, cu 7 p in C3). Meciul s-a terminat nedecis, 0-0. In aceasta partida, in prima repriza, la Municipal au evoluat rezervele si trei jucatori veniti in probe de la Atletic Fieni: Fasie (24 ani), Blas (17 ani) si Codroiu (17 ani). In a doua parte a meciului, Galmencea a utilizat titularii. Ciclul saptamanal continua cu antrenamente diversificate. Azi, se intra in cantonament pentru meciul cu Atletic Bradu (locul 16, cu 4 p), care are din aceasta saptamana un nou antrenor, Adrian Popescu. In ciuda pozitionarii in coada clasamentului, a echipei argesene, meciul este destul de greu. In sezonul trecut, in dubla (tur, retur) dintre ele, Municipal n-a avut victorie, meciurile terminandu-se: 1-2 (la Bradu) si 0-0 (la Sotanga). Pentru meciul de vineri, din etapa a 9-a, tehnicianul targovistean Remus Galmencea va convoca tot lotul de jucatori, iar cu o ora inaintea meciului vor fi anuntati cei 18 jucatori care vor fi inscrisi in raportul de arbitraj si primul unsprezece. Baietii lui Ghiorghi Zotic nu concep niciun alt rezultat, decat unul care sa le aduca victoria si cele trei puncte in

Accident Moroieni 13.10.2011

Accident mortal, azi dimineata, aproape de Moroieni! Un barbat si-a pierdut viata, iar alti doi sunt la spital, dupa ce masina in care se aflau a ajuns intr-un copac, de pe marginea drumului (DN 71, Targoviste - Sinaia)! Accidentul s-a petrecut atunci cand un tanar, de 23 de ani, aflat la volanul masinii sale, a pierdut controlul volanului! In urma impactului, violent, cu copacul de pe marginea drumului, barbatul aflat pe scaunul din dreapta soferului, a decedat pe loc. De asemnea, soferul si un alt barbat de pe bancheta din spate au fost raniti si transportati de urgenta, la Spital!
politia37

12.10.2011

ICIM ARAD-CSM TARGOVISTE

Image and video hosting by TinyPic


54-69! Acesta este rezultatul cu care fetele noastre, de la CSM Targoviste, au castigat confruntarea de la Arad, cu formatia ICIM, meci contand pentru runda cu numarul doi, in Campionatul National de Baschet Feminin, sezonul 2011-2012! Derby-ul etapei si totodata eterna confruntare Targoviste - Arad, din baschetul romanesc, s-a incheiat, asadar, cu un nou succes pentru fetele din fosta Cetate de Scaun! Sfertul doi a fost cel care a facut diferenta, targovistencele facand atunci un real spectacol, aplaudat, pe alocuri, chiar si de catre suporterii aradeni! C. Givens a marcat cele mai multe puncte, 22! Pe lista marcatoarelor, din tabara noastra, mai sunt trecute O.Zherzerunova - 16, F Diaconu (intr-o forma de zile mari) - 15, C. Ciocan - 13 si O. Samburska - 3! Din tabara aradeana, cea mai buna marcatoare a fost S. Graham - 19. Trebuie amintit ca ex-targovisteanca Monica Brosovsky - Boriga a jucat impecabil, pentru ICIM, ea fiind si cea care a marcat primele puncte, in acest meci! In sala din Arad s-a aflat si primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, care a trait la intensitate maxima acest meci! Felicitari fetelor noastre pentru succesul de astazi!
csm12
Image and video hosting by TinyPic

11.10.2011

Promotie Sud - Rezultate Etapa a 7-a si Clasament!

Image and video hosting by TinyPic
In Promotie Sud, Ibrianu a fost invinsa, la Bolovani, dar, chiar si asa, pastreaza 6 puncte avand fara de Bolovani, Niculesti si Ghinesti! Iata care au fost rezultatele inregistrate in ultima etapa, dar si clasamentul la zi:
NUCET – GHINESTI 4-2
URZICEANCA – NICULESTI 5-3
BOLOVANI – IBRIANU 2-0
BUTIMANU – DOBRA 4-0
RACOVITA – COLACU 2-1
CUZA VODA A STAT

7promotiesud


Image and video hosting by TinyPic

ICIM Arad - CSM Targoviste

Image and video hosting by TinyPic
Baschet - ICIM Arad - CSM Targoviste, LIVE pe TVR3,ora 18:00!
In aceasta seara, de la ora 18:00, baschetbalistele, noastre, de la CSM Targoviste joaca la Arad! Meciul este transmis, in direct, de postul de televiziune TVR3! Confruntarea este cu atat mai interesanta, cu cat ambele formatii isi doresc, cu ardoare, victoria! Sa le tinem pumnii fetelor noastre si sa speram intr-un succes al acestora! De precizat este ca aceasta confruntare inchide runda cu numarul 2, in Campionatul National de Baschet, sezonul 2011-2012!
csm4



Image and video hosting by TinyPic

Accident cumplit, astazi, pe DN 71,

Image and video hosting by TinyPic

Accident cumplit, astazi, pe DN 71, intre localitatile Cuza Voda si Ilfoveni! Un barbat a murit, iar alte patru persoane sunt ranite! Groaznicul accident s-a produs dupa ce soferul unei autoutilitare (gen microbuz), ce se deplasa dinspre Bucuresti spre Targoviste, a patruns pe contrasens si a lovit un Logan, care se deplasa regulamentar! In urma ciocnirii, unul dintre pasagerii Loganului, aflat pe bancheta din dreapta, a murit, iar alte trei persoane, din aceeasi masina, au ajuns la Spitalul de Urgenta din Targoviste. De asemenea, soferul autoutilitarei este si el ranit!

Image and video hosting by TinyPic

06.10.2011

Tragerea la sorti, OPTIMI CUPA ROMÂNIEI
Miercuri, 5 octombrie, a avut loc tragerea la sorţi.
Partidele se vor desfasura intr-o sigura mansa, pe terenurile primelor formatii in dateale de 25-26 si 27 octombrie. Programul final al fazei ”optimilor” va fi publicat de FRF, luni 10.10.2011.
Meciurile din optimi:
CS Otopeni
-
Rapid
FC Vaslui
-
Dunărea Galaţi
Poli Timişoara
-
Steaua
Dinamo
-
Gaz Metan Severin
Gaz Metan Mediaş
-
Astra II
Oţelul Galaţi
-
FCM Tg. Mureş
Astra
-
Petrolul Ploieşti
Pandurii
-
FC Braşov

02.10.2011

Liga 4 Dambovita

    
Sambata, 01 Octombrie 2011 14:38
S-au incheiat partidele etapei cu numarul 10, la Liga a 4-a, la fotbal! Cornestiul a facut scor, astazi, cu Selaru, 13-1! Nu putem sa trecem peste incidentele de la Comisani, acolo unde centralul a fost batut si dus cu ambulanta la spital, in min.80 al partidei, atunci cand scorul era 3-0 in favoarea oaspetilor! In rest, rezultate, oarecum, normale!

CONTESTI – GURA SUTII 4-1
MOROIENI – PRODULESTI 2-1
RACARI – PUCIOASA 0-2
COMISANI – DOICESTI 0-3* - meci intrerupt in min. 80
FINTA – VIISOARA 0-0
GAESTI – DARMANESTI 3-0
CORNESTI – SELARU 13-1
PETROLUL – ANINOASA 4-2
COLIBASI – PERSINARI 1-1

CLASAMENTliga4ETAPA10

VICTORIE CSM!!!

Baschet - Debut cu dreptul pentru CSM Targoviste, in sezonul 2011-2012!
        
Multumim : www.sportliveonline.net
Duminica, 02 Octombrie 2011 08:49
csm1CSM Târgovişte – CS Olimpia Braşov 81 – 42 (22 – 14, 23 – 13, 26 – 10, 10 – 5)
Când ai lot precum cel al Târgoviştei, orice rezultat în afara victoriei într-un joc împotriva Olimpiei poate fi considerat un dezastru, iar când adversara se bazează doar pe două piese din întreg angrenajul misiunea devine mult mai simplă. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă după amiază, în Sala Transilvania, din Sibiu, locul ales de federaţie pentru turneul de deschidere al Campionatului Naţional de baschet feminin. Emoţiile nu au existat decât vreo cinci minte, timp în care ardelencele s-au agăţat cu disperare de un rezultat echilibrat. Până la urmă totul s-a reglat şi CSM-ul şi-a luat punctele pe care le merita la capătul unei reprezentaţii apreciate şi de cei prezenţi. Olimpia a stat în două jucătoare în partitura ofensivă. Moldoveanca Olga Cazac şi coordonatorul Gabriela Cursaru au fost singurele jucătoare ce s-au ridicat la pretenţiile unui duel de primă divizie. Cele două au înscris împreună mai bine de jumătate dintre punctele echipei lor în aşa zisa deplasare cu CSM Târgovişte. În schimb, “gazdele” s-au distanţat în fiecare sfert, scutindu-I de orice palpitaţie pe cei care au însoţit echipa până la Sibiu. Zherzherunova, Givens, Samburska sau Ciocan nu au avut în faţă un rival care să le solicite prea mult, dar acest lucru nu le-a împiedicat să impună un ritm destul de susţinut pentru prima rundă a actualului sezon competiţional. Mai mult, diferenţa înregistrată în ultima parte a meciului din runda inaugural i-a permis lui Florin Nini să testeze şi să repete pentru următorul duel din campionat, care se anunţă infinit mai greu decât cel cu Olimpia Braşov. Peste exact o săptămână, prim divizionara dâmboviţeană va da peste campioana ICIM Arad, campioană care va juca duminică seara împotriva celor de la BBall 6 Sepsi, în ceea c ear trebui să fie derby-ul rundei întâi. O veste bună pentru suporterii grupării târgoviştene ar fi că în duelul cu Olimpia Braşov a putut evolua şi Volha Tămârgeanu, revenită în vechea cetate de scaun după o absenţă destul de îndelungată, timp în care a jucat şi pentru Universitatea Alba Iulia.

Până la partida cu Arad din runda secundă a campionatului intern, CSM va pleca în Bulgaria unde va participa alu un turneu organizat de cei de la Dunav Ruse.
Casetă tehnică
Târgovişte: A. Uiuiu 1, O. Samburska 15, Fl. Diaconu 6, A. Şipoş 5, O. Zherzherunova 18, V. RUs 2, C. Ciocan 12, V. Tămârgeanu, D, Deszi 1, Givens 21, A. Huţanu
Antrenori: Florin Nini, Marisu Dobă
Braşov: G. Cursaru 15, G. Plăvitu 2, C. Uşurelu 2, T. Sinka 2, O. Cazac 15, S. Avram, F. Starr
Antrenor Dan Calancea

Articol preluat - Sursa: www.baskettgv.ro