EMAG

EMAG

10.06.2012

Gabriel Boriga

Gabriel Boriga

 

Gabriel Borigaa sărbătorit la sediul de campanie al PDL din Târgovişte, câştigarea unui nou mandat de primar al municipiului, chiar dacă, spune el, există o diferenţă de 1000 de voturi între el şi Gabriel Grozavu, principalul său contracandidat din partea USL. Gabriel Boriga a acuzat că „a avut de luptat cu o haită de interlopi ai USL”, pentru a continua proiectele începute.


„Este o luptă grea cu un final fericit pentru Târgovişte şi pentru pentru că astăzi, într-o zi incredibil de grea, târgoviştenii, sau majoritatea lor,au reuşit să stea în faţa unui asalt incredibil şi inimaginabil al unei forţe care cu greu poate fi numită forţă politică. Este o forţă compusă din interlopi, din foşti miliţieni, din foşti securişti şi bolşevici care au fost la un pas să instaureze teroarea şi regimul groazei în Târgovişte. Am avut de luptat cu o haită de indivizi, interlopi de cea mai joasă speţă, care timp de o lună au terorizat oraşul, însă astăzi, târgoviştenii au ales să continue lucrurile bune care s-au început şi care s-au făcut timp de 4 ani, au ales cinstea şi coresctitudinea”, a declarat Boriga.

Acesta a mai spus că diferenţa dintre el şi Grozavu nu mai reprezintă un pericol, întrucât mai sunt de numărat doar voturile din trei secţii.
„Peste tot pe unde a câştigat USL-ul, vă asigur că au câştigat cu sume uriaşe de bani inevstite în mod neelgal, în presiuni, cu ameninţări şi în teroare. Târgoviştea a rămas, la fel ca şi Turnul Chindiei,bastion în calea nedreptăţii, în calea ciumei roşii care este USL-ul. le mulţumesc tuturor târgoviştenilo care astăzi au venit la vot, celor care au fost alături de mine. De mâine vă asigur că mă voi duce în biroul meu de la primărie şi voi continua proiectele pe care le-am demarat pentru târgovişteni. O să le ofer o viaţă decentă târgoviştenilor, indiferent cu cine au votat. La ora 01.40, mai era trei secţii de numărat voturile, însă diferenţa este de 1000 de voturi în favoarea mea şi nu se mai poate întâmpla absolut nimic. Diferenţa este de probabil 1200 de voturi. Reprezentanţii USL fac deja presiuni la preşedintele BEC”, a adăugat Gabriel Boriga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu