EMAG

EMAG

29.07.2012

Samara o va întâlni de la ora 23.00, pe Yana Tie din Hong Kong

29 Iul. 2012

Jucătoarea de tenis de masă Elisabeta Samara s-a calificat în turul trei al probei de simplu din cadrul concursului olimpic. Samara s-a impus cu scorul de 4-1 (7-11, 11-7, 13-11, 11-6, 11-8) în faţa sportivei egiptene Dina Meshref. 
În turul trei, Samara o va întâlni, tot astăzi, de la ora 23.00, pe jucătoarea Yana Tie din Hong Kong, a şaptea favorită a competiţiei.
Pe de altă parte, judokanul Dan Fâşie a fost învins în turul doi al categoriei 66 de kilograme. Dan Fâşie a intrat direct în turul doi din grupa C, având un adversar care a luptat din primul tur, francezul David Larose. Fâşie a fost învins fără drept de apel, prin ippon, scor 100-0. 
Tot azi, Andreea Chiţu a debutat cu victorie la JO, în primul tur din grupa B a categoriei 52 de kilograme, urmând să lupte în turul secund, cu belgiana Ilse Heylen (Belgia). 

GOIAN LA Kuban Krasnodar

29 Iul. 2012

Fundaşul lui Rangers a ales varianta propusă de Dan Petrescu, urmând să primească aproximativ acelaşi salariu în Rusia. Dorin Goian a decis să schimbe echipa în urma retrogradării clubului scoțian în Liga a patra.
Goian va avea un salariu de aproximativ 600.000 de euro, plus bonusuri în funcţie de performanţă. Până să joace la Glasgow Rangers, Dorin Goian a evoluat la Palermo, Steaua, FCM Bacău, Ceahlăul Piatra Neamț, Foresta Suceava și Gloria Buzău. La Kuban Krasnodar, Goian va fi coleg cu Daniel Niculae si cu Gigel Bucur.

Britanicul Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei

 29 Iul. 2012

Britanicul Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei, disputat pe circuitul Hungaroring, fiind la abia a doua victorie din sezon. Plecat din pole position, pilotul de la McLaren a dominat de la un capăt la altul cursa, chiar dacă nu a condus niciodată la mai mult de trei secunde.
Poziția a doua i-a revenit lui Kimi Raikkonen, finlandezul revenit în Formula 1 după doi ani de pauză. Pilotul de la Lotus se află la al 5-lea podium din acest sezon, dar a pierdut poziția a patra în clasamentul general în favoarea lui Hamilton. Dar diferența dinte cei doi este de numai un punct. Podiumul a fost completat de coechipierul lui Raikkonen de la Lotus, Romain Grosjean, cel care l-a devansat cu puțin peste o secundă pe campionul en-titre, Sebastian Vettel.
Fernando Alonso a terminat pe locul 5 în cursa din Ungaria, dar și-a mărit avantajul în clasamentul general la 40 de puncte în fața lui Mark Webber.
Clasament final Marele Premiu al Ungariei:
1. Lewis Hamilton – McLaren
2. Kimi Raikkonen – Lotus
3. Romain Grosjean – Lotus
4. Sebastian Vettel – Red Bull
5. Fernando Alonso – Ferrari
6. Jenson Button – McLaren
7. Bruno Senna – Williams
8. Mark Webber – Red Bull
9. Felipe Massa – Ferrari
10. Nico Rosberg - Mercedes
Clasament general:
1. Fernando Alonso – 164 pct2. Mark Webber – 124
3. Sebastian Vettel  - 122
4. Lewis Hamilton – 117
5. Kimi Raikkonen - 116

canicula va persista şi se vor înregistra frecvent valori de 36-38 de grade

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă şi duminică, în regiunile sudice şi estice, canicula va persista şi se vor înregistra frecvent valori de 36-38 de grade Celsius, izolat chiar şi 39 de grade Celsius, iar disconfortul termic se va menţine accentuat.
În după-amiaza zilei de duminică, în regiunile vestice şi centrale se vor înregistra, local, valori termice de 35-37 de grade, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă şi, izolat, să depăşească pragul critic de 80 de unităţi.
ANM menţionează vineri că, în funcţie de evoluţia si intensitatea fenomenelor prognozate, va actualiza prognoza prin informări, atenţionări sau avertizări meteorologice ulterioare.
Uite cum va fi vremea zilele următoare!

Duminică

ÎN ȚARĂ - Vremea va fi caniculară în majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic accentuat. Cerul va fi mai mult senin ziua, cu unele înnorări în zona de munte, unde izolat se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Seara şi noaptea instabilitatea se va accentua în regiunile vestice şi nord-vestice unde vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, local averse şi condiţii de grindină; în restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene cu totul izolat. Cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor situa între 31 şi 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul şi estul teritoriului, iar cele minime între 12 grade în depresiuni şi 26 de grade în Delta Dunării.
BUCUREȘTI - Vremea va fi caniculară, disconfortul termic accentuat, iar temperatura maximă va fi de 38...39 de grade. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Luni

ÎN ȚARĂ - În vestul, centrul şi nordul-vestul ţării vremea va fi în general instabilă, iar temperatura aerului va marca o scădere. Pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului canicula va persista, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse spre seara şi în cursul nopţii. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în Dealurile de Vest şi 37...38 de grade în Câmpia Română, iar cele minime se vor situa în general între 15 şi 25 de grade.
BUCUREȘTI - Vremea va fi caniculară după-amiaza, cu o maximă termică de 37...38 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 21...23 de grade.

Marți

ÎN ȚARĂ - Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor marca o scădere şi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în centrul, nordul ţării şi în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în rest. Izolat vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade, iar cele minime în general între 15 şi 23 de grade.
BUCUREȘTI - Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi condiţii de averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului, va fi mai scăzută faţă de intervalul anterior, astfel încât valoarea maximă va fi în jur de 33 de grade şi minima de 19 ... 21 de grade.

Miercuri

ÎN ȚARĂ - În jumătatea de vest a ţării, mai ales ziua vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni vremea va fi călduroasă, izolat caniculară, cerul variabil, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade, iar cele minime în general între 14 şi 22 de grade.
BUCUREȘTI - Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar minima va fi de 18...20 de grade.

Joi

ÎN ȚARĂ - Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară la câmpie. Fenomene asociate instabilităţii atmosferice vor fi după-amiaza îndeosebi în zonele de munte.

Buletine reţinute la Gura Şuţii

Buletine reţinute la Gura Şuţii

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Gura Şuţii, a intrat în posesia unor cărţi de identitate, aparţinând mai multor cetăţeni din localitate, faptă de natură a împiedica liberul exerciţiu al dreptului de a participa la referendumul din data de 29 iulie.

„În urma activităţilor de verificare şi cercetare, s-a stabilit că numitul J.I i-a solicitat numitului F.T., de 62 de ani, din localitate, actul de identitate, până la terminarea referendumului, oferindu-i în schimb o sumă de bani.
Totodată, suspectul a intrat în posesia mai multor cărţi de identitate, aparţinând unor cetăţeni din comună, toţi cu drept de vot, pe care urma să le restituie în seara zilei de astăzi, 29 iulie a.c, posesorii acestora declarând că li s-a promis suma de 20 de lei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că numitul J.I s-a deplasat împreună cu fiul său J.N., de 35 de ani, la domiciliul acestora, solicitându-le cărţile de identitate, sub pretextul întocmirii unor cereri de acordare de materiale de construcţii pentru repararea locuinţelor.
Cărţile de identitate au fost ridicate şi predate aparţinătorilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de promisiune, oferire sau dare de bani ori de alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze sau să nu voteze în cadrul referendumului, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 54 alin. 1 din Legea 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet”.

Cum să blochezi cererile de jocuri pe Facebook, în doi paşi simpli

Facebook
Facebook
Pentru unele persoane, cererile legate de jocuri venite din partea prietenilor reprezintă unul dintre cele mai enervante aspecte legate de Facebook. REALITATEA.NET vă învaţă cum să scăpaţi pentru totdeauna de ele, din doi paşi simpli:
1. Intraţi în secţiunea Apps and Games (Aplicaţii şi jocuri) din partea stângă a paginii principale Facebook.

2. Aici, sub rubrica "Your Apps and Games", găsiţi secţiunea "Invites for friends", unde găsiţi invitaţiile legate de jocuri pe care le-aţi primit de-a lungul timpului de la prietenii voştri. Ţineţi cursorul pe oricare dintre aceste invitaţii, iar în colţul acestora din dreapta-sus va apărea un "x".
Daţi click pe "x" şi vă vor apărea două opţiuni: Puteţi bloca fie jocul în sine (nimeni nu vă va mai putea trimite cereri legate de acel joc) sau puteţi ignora toate cererile venite din partea utilizatorului în cauză (acesta nu vă va mai putea trimite niciun fel de cerere legată de jocurile de pe Facebook).

Loto 6 din 49

Loto 6 din 49
 

LOTO 6/49, NUMERE EXTRASE DUMINICĂ, 29 IULIE. Marele premiu la jocul Loto 6/49 depăşeşte 15,6 milioane lei, respectiv aproximativ 3,4 milioane de euro, a anunţat vineri compania Loteria Română.

La jocul Noroc premiul este de aproximativ 2,3 milioane lei, iar la jocul 'Joker', la categoria I, reportul depăşeşte 8,6 milioane lei (peste 1,86 milioane de euro). La jocul Loto 5/40 la categoria I, se înregistrează un report în valoare de 65.908,80 lei. În ceea ce priveşte jocul Super Noroc, la categoria I reportul este de 112.565,69 lei.

Noile trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 şi Noroc vor avea loc duminică, 27 iulie, în emisiunea ''Lozul cel Mare''.

În primele şase luni ale acestui an, Loteria Română a acordat la jocurile automatizate pe care le organizează peste 3,6 milioane de premii, în valoare totală de peste 70,1 milioane euro.

LOTO 6/49. Ultimul premiu important câştigat la Loto 6/49, peste 12 milioane de lei, a fost acordat în urma extragerii din 1 aprilie. Premiul de atunci a fost câştigat de un jucător care a depus biletul norocos la o agenţie din Topoloveni, judeţul Argeş. Biletul a fost completat cu o varianta simplă, preţul acestuia fiind de 4,9 lei.
În primele şase luni ale acestui an, Loteria Română a acordat, la jocurile automatizate pe care le organizează, peste 3,6 milioane de premii, în valoare totală de peste 70,1 milioane de euro, din care peste 11,3 milioane de euro la Loto 6/49.

Universitatea Cluj vs. Gloria Bistriţa Live Online 29.07.2012

Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa se întânlesc pe Cluj Arena (Cluj-Napoca) pentru o partidă ce contează pentru etapa a doua din Liga 1 , Meciul poate fi urmărit live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  duminică 29 iulie 2012 începând cu ora 19:00 .

Dinamo Bucureşti vs. CSMS Iaşi Live Online 29.07.2012

Pe Stadionul Ştefan cel Mare (Bucureşti) Dinamo Bucureşti primeşte vizita moldovenilor de la CSMS Iaşi , meciul contând pentru etapa a doua din Liga 1 , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  duminică 29 iulie 2012 începând cu ora 21:30 .

Clasamentul pe medalii după prima zi de Jocuri Olimpice

România a intrat în Top 10 în clasamentul pe medalii prin argintul obținut de Alina Dumitru. China domină în mod autoritar acest clasament, având deja 12 medalii după o zi. 
Iată cum se prezintă acest clasament:

ţara aur argint bronz total
China 4 0 2 6
Italia 2 2 1 5
SUA 1 2 2 5
Brazilia 1 1 1 3
Coreea de Sud 1 1 1 3
Australia 1 0 0 1
Kazahstan 1 0 0 1
Rusia 1 0 0 1
Japonia 0 2 1 3
România 0 1 0 1
Columbia 0 1 0 1
Olanda 0 1 0 1
Polonia 0 1 0 1
Belgia 0 0 1 1
Coreea de Nord 0 0 1 1
Ungaria 0 0 1 1
Norvegia 0 0 1 1
Uzbekistan 0 0 1 1
Serbia 0 0 1 1

Formația din Ghencea este gata să abordeze noul sezon european și a fixat prețurile tichetelor pentru meciul de joi. Steaua a stabilit valori mai mari decât în campionat pentru meciul din turul trei al Europa League, partida contra celor de la Spartak Trnava.
Iată preţurile biletelor:
Peluze 20 LEI
Tribuna II 40 LEI
Tribuna I 40 LEI
VIP 1 200 LEI
VIP 2 100 LEI
VIP 3 100 LEI
Tichetele pot fi achiziţionate de la casele de bilete de la stadionul din Ghencea, iar programul este următorul:
Sâmbătă 10:00 - 18:00
Duminică 10:00 - 14:00
Luni 10:00 - 19:00
Marţi 10:00 - 19:00
Meciul tur dintre Steaua şi Spartak Trnava se va disputa joi, 2 august, cu începere de la ora 20:45 live pe www.sportliveonline.net.

Hamilton pleacă primul în MP al Ungariei ! Grosjean este marea surpriză la Hungaroring !

 

Lews Hamilton a reușit al treilea pole position din acest sezon la Hungaroring, într-o sesiune de calificări extrem de spectaculoasă. Britanicul a dominat clar sesiunea de calificări, iar acest pole position are o semnificație aparte McLaren, fiind pole-ul cu numărul 150 din istoria echipei.
Hamilton a reușit un timp de 1:21.260, pe care l-a îmbunătățit chiar înainte de finalul sesiunii la 1:20.953. Prima linie a grilei de start va fi completată de surprinzătorul francez francez Romain Groseaj, de la Lotus.
Sebastian Vettel a obținut al treilea timp, fiind urmat de Jenson Button. Kimi Raikkonen și Fernando Alonso împart linia a treia a grilei de start. Surprizele nu au lipsit, iar printre cei care au fost eliminați repede s-au găsit Heikki Kovalainen, Vitaly Petrov, Nico Rosberg și chiar Michael Schumacher.
Marele Premiu al Ungariei va avea loc duminică cu începere de la ora 15:00, ora României.
Iată rezultatele calificărilor:

1.  Lewis Hamilton        McLaren-Mercedes     1m20.953s        
 2.  Romain Grosjean       Lotus-Renault        1m21.366s + 0.413
 3.  Sebastian Vettel      Red Bull-Renault     1m21.416s + 0.463
 4.  Jenson Button         McLaren-Mercedes     1m21.583s + 0.630
 5.  Kimi Raikkonen        Lotus-Renault        1m21.730s + 0.777
 6.  Fernando Alonso       Ferrari              1m21.844s + 0.891
 7.  Felipe Massa          Ferrari              1m21.900s + 0.947
 8.  Pastor Maldonado      Williams-Renault     1m21.939s + 0.986
 9.  Bruno Senna           Williams-Renault     1m22.343s + 1.390
10.  Nico Hulkenberg       Force India-Mercedes 1m22.847s + 1.894
Q2 cut-off time: 1m21.697s Gap *
11.  Mark Webber           Red Bull-Renault     1m21.715s  + 0.655
12.  Paul di Resta         Force India-Mercedes 1m21.813s  + 0.753
13.  Nico Rosberg          Mercedes             1m21.895s  + 0.835
14.  Sergio Perez          Sauber-Ferrari       1m21.895s  + 0.835
15.  Kamui Kobayashi       Sauber-Ferrari       1m22.300s  + 1.240
16.  Jean-Eric Vergne      Toro Rosso-Ferrari   1m22.380s  + 1.320
17.  Michael Schumacher    Mercedes             1m22.723s  + 1.663
Q1 cut-off time: 1m22.948s Gap *
18.  Daniel Ricciardo      Toro Rosso-Ferrari   1m23.250s  + 1.456
19.  Heikki Kovalainen     Caterham-Renault     1m23.576s  + 1.782
20.  Vitaly Petrov         Caterham-Renault     1m24.167s  + 2.373
21.  Charles Pic           Marussia-Cosworth    1m25.244s  + 3.450
22.  Timo Glock            Marussia-Cosworth    1m25.476s  + 3.682
23.  Pedro de la Rosa      HRT-Cosworth         1m25.916s  + 4.122
24.  Narain Karthikeyan    HRT-Cosworth         1m26.178s  + 4.384

Daniela Dodean a avansat in turul 3

 

   Daniela Dodean a avansat in turul 3 al probei de simplu feminin la tenis de masa, dupa un meci greu cu o sportiva din Ucraina.
   Condusa cu 2 la 0 si 3 la 2 la game-uri, Dodean a gasit puterea si inspiratia necesara pentru a trece in final de ucraineanca Tatyena Bilenko. A fost 7-11, 8-11, 11-5, 5-11, 11-9, 11-2 pentru romanca. Urmatoarea adversara a Danielei Dodean va fi nimeni alta decat chinezoaica Ding Ning, principala favorita a probei.
    Astazi intra in cursa si Elisabeta Samara. Ea va juca in turul al doilea cu egipteanca Dina Meshref. Daca va trece in turul al treilea, Samara o va intalni pe jucatoarea taiwaneza Tie Wana, favorita nr. 7 din concurs.

28.07.2012

Astra Ploieşti vs. Steaua Bucureşti Live Online 28.07.2012

Astra Ploieşti şi Steaua Bucureşti se întânlesc pe Stadionul Astra (Ploieşti) într-o partidă ce contează pentru etapa a doua din campionatul României – Liga 1 , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  sâmbătă 28 Iulie 2012 începând cu ora 21:15 .

FC Vaslui vs. Petrolul Ploieşti Live Online 28.07.2012

Vicecampioana Fc Vaslui primeşte sâmbătă 28 Iulie 2012 vizita celor de la Petrolul Ploieşti , echipă care a uimit pe toată lumea în prima etapă a acestui sezon , Meciul contează pentru runda a doua din România – Liga 1 şi poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net SAU pe Liga 1 Live Online  începând cu ora 21:30 .

Duelul dintre Astra şi Steaua, transmis de www.sportliveonline.net


Sursa: MEDIAFAX FOTO

Duelul dintre Astra şi Steaua, transmis de www.sportliveonline.net sâmbătă, de la ora 21.15,

10 ani au trecut de la ultima victorie a roş-albaştrilor la Astra Ploieşti (1-0, septembrie 2002), iar Vlad Chiricheş recunoaşte că, în deplasare, Steaua are un adevărat complex în faţa Astrei.
Steaua, în ultimii ani, a avut meciuri foarte grele cu Astra, mai ales pe terenul lor, dar sper eu ca de anul acesta să întoarcem puţin această roată. Astra e o echipă bună, o echipă de mijlocul clasamentului şi cred că ar putea să ne pună probleme, dar noi o să fim mai buni şi o să câştigăm”, a spus Chiricheş pentru Dolce Sport.
Cei doi tehnicieni, Reghecampf şi Stelea, la al doilea meci oficial la Steaua, respectiv Astra, se vor lupta pentru a a lua toate cele 3 puncte puse în joc.
"E duelul antrenorilor tineri, dar până la urmă e duelul celor care jucăm, 11 jucători, nu cred că o să se dueleze ei. Probabil tactic se vor duela, fotbalul e imprevizibil”, a spus fundaşul Valerică Găman pentru Dolce Sport.
Steliştii au ajuns vineri la Ploieşti pentru a pregăti ultimele amănunte înaintea partidei cu Astra. Spre seară au susţinut un ultim antrenament înaintea jocului transmis în exclusivitate de Dolce Sport.

Sorana Cârstea a fost eliminată


Sorana Cârstea a fost eliminată în primul tur al competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice, pierzând în trei seturi în faţa italiencei Flavia Pennetta

Cârstea a pierdut după aproape o oră şi 40 de minute de joc, fiind învinsă în decisiv după ce a condus cu 2-0 şi a pierdut apoi şase game-uri consecutive.
Sorana, locul 39 WTA, a pierdut primul set la 2, după numai 27 de minute de joc. A revenit însă în meci, reuşind să câştige la 4 după 38 de minute. În ultimul set, sportiva noastră a condus cu 2-0, dar a pierdut şase gameuri consecutiv.
În competiţia feminină de tenis de la JO mai evoluează Irina-Camelia Begu, locul 79 WTA, care o va întâlni pe sportiva bielorusă Victoria Azarenka, numărul 1 WTA, şi Simona Halep, locul 50 WTA, care va juca în compania lui Ons Jabeur din Tunisia (locul 297 WTA), beneficiară a unui wild-card.

27.07.2012

CEREMONIA DE DESCHIDERE A JOCURILOR OLIMPICE 2012

Una dintre cele mai aşteptate compteţii de pe planetă, debutează astăzi, 27 iulie. Nici Google nu a stat departe de acest fenomen şi marchează deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, printr-un logo special.

În logo-ul GOOGLE pregătit pentru CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012, apar cinci atleţi care reprezintă tot atâtea sporturi: fotbal, înot, sprint, aruncarea cu suliţa şi scrimă. Trebuie remarcat că, exact ca la JOCURILE OLIMPICE 2012, GOOGLE promovează diversitatea: dintre cei cinci atleţi, trei sunt bărbaţi şi două sunt femei, trei sunt albi şi doi sunt negri.
Iată mai jos câteva curiozităţi despre JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA:

- JO 2012 se vor desfăşura între 27 iulie şi 12 august 2012, la Londra

- Peste 10.000 de atleţi vor participa la 302 de evenimente sportive, la 26 de sporturi

-Sloganul oficial de la JOCURILE OLIMPICE 2012 este "Inspiră o generaţie" (Inspire a generation)

- Este pentru a treia oară când JOCURILE OLIMPICE se desfăşoară la LONDRA.

CSM Târgovişte îşi poate vedea de Euroligă

Consiliul Local Muncipal Târgovişte

Deşi executivul ceruse o rectificare de buget de 3,370 de milioane de lei, ca garanţie financiară pentru participarea echipei de baschet feminin CSM Târgovilşte în Euroligă, consilierii “majorităţii puse pe scandal” au aprobat doar 2 milioane de lei, iar primarul va trebui să justifice fiecare leu cheltuit.


”Strângem toţi cureaua, dar propun în felul următor, să se aprobe cu cinci miliarde mai puţin şi ei vor fi obligaţi să facă un efort mare, după care sponsorizările care intră, plus şi meciurile care nu vor fi câştigate şi cam acolo se va ajunge. Vă dau toată asigurarea mea”, a afirmat Gabriel Boriga.
Sezonul competiţional începe pe 12 septembrie, iar pe 24 octombrie Târgoviştea va juca primul meci în Euroligă.

FC Braşov vs. Turnu Severin Live Online 27.07.2012

Pe Stadionul Tineretului (Braşov) se întânlesc în a doua etapă din Liga 1 echipele Fc Braşov şi CS Turnu Severin , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul  www.sportliveonline.net/ Vineri 27 Iulie 2012 începând cu ora 19:00 .

Ceahlăul Piatra Neamţ vs. CFR Cluj Live Online 27.07.2012

Pe Stadionul Municipal Ceahlăul (Piatra Neamţ) în runda a doua din campionatul României – Liga 1 se întânlesc formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ şi CFR Cluj , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul  www.sportliveonline.net Vineri 27.07.2012 începând cu ora 21:30 .

26.07.2012

Gloria Cornesti Urban Titu

FotbalMiercuri, 1 august, de la ora 17.30, campioana Ligii a IV-a dambovitene, Gloria Cornesti va intalni cea mai bine clasata echipa din judet din sezonul trecut al Ligii a III-a, Urban Titu. Meciul se disputa intr-o singura mansa, pe stadionul echipei din Cornesti. Faza a III-a a Cupei României, la care vor participa cele 48 de echipe calificate din faza a II-a, este programată să aibă loc miercuri, 15 august, ora 17.30.

25.07.2012

Temperaturi maxime între 27 şi 39 de grade

Temperaturi maxime între 27 şi 39 de grade

 

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în jumătatea de vest a teritoriului şi la munte unde local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor mai depăşi izolat 20 l/mp, potrivit Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26...27 de grade în Dealurile de Vest şi 39 de grade în Bărăgan şi Lunca Dunării, iar cele minime în general între 14 şi 23 de grade.
În ţară, vineri, vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, caniculară în sudul şi estul ţării, unde disconfortul termic va fi accentuat.
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de vest şi la munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 35 de grade, local mai ridicate în Muntenia, sudul şi estul Moldovei şi vestul Dobrogei, până la 37...39 de grade; minime termice se vor încadra în general între 13 şi 23 de grade.

23.07.2012

ADIO EUROLIGA ?

Gabriel Boriga, îngrijorat de soarta echipei de baschet care ne-a adus atâta faimă
Targoviste

Gabriel Boriga, îngrijorat de soarta echipei de baschet care ne-a adus atâta faimă

Premiera constituită de participarea unei echipe româneşti în cea mai tare competiţie de baschet din Europa, echivalentul Champions League din fotbal, este pe cale să nu aibă loc. Consilierii USL şi „cei trei muşchetari” ai poporului au votat împotriva suplimentării bugetare cu 3,370 milioane de lei, bani necesari pentru participarea CSM Târgovişte în Euroligă.

Banii ar urma, potrivit edilului, să fie folosiţi pentru plata taxelor de participare, pentru premierea jucătoarealor, pentru cazare, masă, medicamentaţie etc.
„Muşchetarii” PP-DD care s-au trezit peste noapte cu sabia în mână, (fără să ştie să o mânuiască), au crezut de cuviinţă că apa caldă e mai importantă decât baschetul, neluând în calcul că Termica, gaura neagră a Consiliului Local, a înghiţit peste 120 de miliarde de lei vechi într-un an, fără ca măcar să se salveze de la pieire.
Nici USL-iştii nu au stat cu mâinile în sân şi au cerut ca toate cheltuielile din banul public să fie trecute cu lux de amănunte într-o anexă ce va fi ataşată la proiectul de hotărâre ce urmează a se desfăşura joi.
Data limită pentru ca CSM să confirme, cu garanţia financiară, participarea în Euroligă, este 1 august.

Viitorul Constanţa vs. FC Braşov Live Online 23.07.2012

Pe Stadionul Oţelul (Galaţi) se întânlesc în prima etapă din România – Liga 1 echipele Viitorul Constanţa şi Fc Braşov , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.SportLiveOnline.net si pe www.liga1liveonline.blogspot.com  Luni 23 Iulie 2012 începând cu ora 19:00 .

22.07.2012

Oferta La Emag


La cumpărarea unui TV din oferta specială eMAG clienții primesc cadou pe loc nu doar un telefon Samsung Galaxy S3 sau un iPad 2, ci și un sound bar, o cameră video sau un alt televizor. Aceste cadouri se oferă în funcție de modelul de televizor ales și fac parte dintr-o promoție specială limitată din cadrul eMAG.
Concepeți promovarea cât mai curând și câștigați comisioane în valoare de până la 690 de lei dintr-o singură vânzare generată.
Conversii cu succes!

CLM Târgoviște



„Luni, 23 iulie 2012, la ora 9.00, va avea loc ședința ordinară a CLM Târgoviște pe a cărei ordine de zi există foarte multe puncte.

Printre acestea, există câteva elemente de interes. Vorbim despre alegerea viceprimarilor care este un punct distinct pe ordinea de zi, dar și despre o rectificare bugetară care pentru noi, cei de la USL, ridică numeroase semne de întrebare.

Este vorba despre 33 miliarde lei rectificare bugetară pe care ordonatorul de credite, mă refer la primar, ne-o propune în această primă ședință ordinară de Consiliu Local.

Mărturisesc că am avut o ședință la Comisia Juridică și nu am reușit să identific exact care sunt resursele din care va fi făcută această rectificare bugetară.

Astăzi am convocat din nou Comisia Juridică pentru a face o analiză detaliată a proiectelor de hotărâre care ne sunt supuse dezbaterii.

Urmează ca, în funcție de hotărârile care se vor lua la nivelul USL, luni, să ne exprimăm poziția în cadrul CLM.

Rectificarea bugetară vizează alocarea sumelor pentru capitolul activități recreativ-sportive. La această oră se ridică semne de întrebare, mai ales că sunt de notorietate datoriile către Termica, dar și alte lucruri.

Cred că trebuie să ne aplecăm cu mare atenție asupra unor asemenea proiecte de hotărâre.

Noi, cei din USL, vom vota în funcție de interesul comunității locale.

Acesta este interesul pe care trebuie să-l urmărească orice ales local, dincolo de orice negociere”, a declarat jr. Cristian Stan, consilier municipal în cadrul CLM Târgoviște și purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița.

CSMS Iaşi vs. Oţelul Galaţi Live Online 22.07.2012

CSMS Iaşi şi Oţelul Galaţi se întânlesc pe Stadionul Emil Alexandrescu (Iaşi) în prima rundă din campionatul României – Liga 1 , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  duminică 22 Iulie 2012 începând cu ora 19:00 .

Rapid Bucureşti vs. FC Vaslui Live Online 22.07.2012

Pe Stadionul Valentin Stănescu (Bucureşti) se întânlesc în prima etapă echipele Rapid Bucureşti şi Fc Vaslui , meci contând pentru campionatul din România – Liga 1 , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  duminică 22 Iulie 2012 începând cu ora 21:30 .

Viitorul Constanţa vs. FC Braşov Live Online 23.07.2012

Pe Stadionul Oţelul (Galaţi) se întânlesc în prima etapă din România – Liga 1 echipele Viitorul Constanţa şi Fc Braşov , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net Luni 23 Iulie 2012 începând cu ora 19:00 .

Steaua Bucureşti vs. Concordia Chiajna Live Online 23.07.2012

Pe Stadionul Steaua (Bucureşti) se întânlesc în prima etapă din România – Liga 1 echipele Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.SportLiveOnline.Net Luni 23 Iulie 2012 începând cu ora 21:30 .

21.07.2012

Petrolul Ploieşti vs. Ceahlăul Piatra Neamţ Live Online 21.07.2012

  Petrolul Ploieşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ se întânlesc în prima etapă pe  Stadionul Ilie Oană (new) (Ploieşti) , meci contând pentru campionatul din România – Liga 1, Partida poate fi urmărită live-video AICI sâmbătă 21 Iulie 2012 începând cu ora 19:00 .

CFR Cluj vs. Gaz Metan Mediaş Live Online 21.07.2012

  CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş se întânlesc în prima etapă pe  Stadionul Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca) , partidă contând pentru campionatul din România – Liga 1, Meciul poate fi urmărit live-video AICI  Si Aici  sâmbătă 21 Iulie 2012 începând cu ora 21:30 .

20.07.2012

Se întoarce canicula


Meteorologii anunţă că în perioada 20 – 22 iulie 2012,mai clar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în regiunile sudice şi sud-estice vremea va deveni caniculară, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Se vor înregistra frecvent valori de 36…38 de grade şi izolat, în după-amiaza zilei de sâmbătă, chiar 39 de grade.Şi judeţul Dâmboviţa este vizat .

Pandurii Târgu Jiu vs. U.Cluj Live Online 20.07.2012

Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj se întânlesc pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu (Târgu Jiu) în prima etapă a Ligi 1 din România , Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  si pe Liga1LiveOnline astazi 20 Iulie 2012 începând cu ora 18:30 .

CS Turnu Severin vs. Dinamo Bucureşti Live Online 20.07.2012

În al 2 lea meci din prima etapă a Ligi 1 din România se întânlesc pe Stadionul Municipal (Drobeta-Turnu Severin) echipa locală Turnu Severin şi Dinamo Bucureşti , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net  vineri 20 Iulie 2012
începând cu ora 20:20 .

Cursul dolarului ar putea lua raznă şi ajunge la 12,80 lei

Arhiva Adevărul

Banca Naţională a Moldovei continuă să cumpere masiv dolari de pe piaţa internă, ceea ce duce la aprecierea monedei americane. Ţinta acestor intervenţii este atingerea unui curs de 12,50 lei, dar există riscul unei deprecieri necontrolate până la 12,80 lei, susţine Sveatoslav Mihalache, expert la Financial Brains.
Moneda americană continuă să se aprecieze pe piaţa moldovenească şi a trecut de nivelul de 12,40 lei. Acest fenomen se datorează cumpărărilor masive de dolari efectuate de Banca Naţională.
"Ţinta acestor intervenţii este atingerea unui curs de 12,50 lei, iar explicaţia este necesitatea de a stopa tendinţele deflaţioniste şi creşterea acumulărilor la buget din contul importurilor. Or, aprecierea dolarului scumpeşte mărfurile de import şi respectiv valoarea taxelor încasate se majorează", consideră Sveatoslav Mihalache, expert financiar.
Economistul atenţionează asupra riscurilor intervenţiilor făcute de BNM. "Continuarea intervenţiilor ar putea provoca chiar o panică pe piaţa valutară a Republicii Moldova. Mai ales în condiţiile în care băncile au lichidităţi în exces. În acest caz cursul monedei americane ar putea urca la nivelul de 12,80 lei", mai precizează Sveatoslav Mihalache

Dream team pentru Euroliga

Dream team pentru Euroliga
Conducatorii echipei CSM Targoviste au stabilit lotul de jucatoare pentru sezonul 2012-2013. Pentru a reprezenta cu mandrie Romania in primului sezon din istorie in Euroliga, staff-ul formatiei noastre a stabilit intelegeri cu 14 jucatoare de certa valoare ale baschetului european.
Lotul echipei CSM Targoviste:


1. Elina Babkina Guard 173 cm Letonia
2. Maja Miljkovic Guard 175 cm Serbia
3. Ancuta Stoenescu Guard 172 cm Romania
4. Romina Filip Guard 178 cm Romania
5. Natalie Novosel Point Guard 180 cm USA
6. Chioma Nnamaka Point Guard 180 cm Suedia
7. Gabriela Marginean Forward 182 cm Romania
8. Claudia Pop Forward 186 cm Romania
9. Olga Vorobyeva Forward 180 cm Rusia
10. Jillian Robbins Power Forward 185 cm USA
11. Ksenia Tikhonenko Power Forward 190 cm Rusia
12. Andreea Hutanu Power Forward 188 cm Romania
13. Florina Pascalau Center 193 cm Romania
14. Ivanka Matic Center 193 cm Serbia


Stafful echipei CSM Targoviste va fi alcatuit in sezonul acesta din:

George Dikeoulakos- antrenor principal
Florin Nini- antrenor secund
George Lithopoulos-preparator fizic
Theodosis Paralikas-antrenor secund
Hristos Poulis-fizioterapeut
Gheorghe Florin- asistent medical
Calinescu Gheorghe- maseur
Enache Marian- administrator
Doba Marius-team manager
Ciprian Iugulescu-Presedinte.
Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, iar altul a fost rănit uşor, joi seară, după ce motoscuterul pe care se aflau a căzut 30 de metri într-o prăpastie de pe versantul dâmboviţean al Munţilor Bucegi

Bărbat în stare gravă şi altul rănit uşor, după ce motoscuterul pe care erau a căzut într-o râpă
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu, cei doi bărbaţi aflaţi pe motoscuter coborau pe DJ 713, dinspre zona Dichiu spre localitatea Moroieni. La un moment dat, bărbatul de 47 de ani, care conducea motoscuterul, a pierdut controlul direcţiei, vehiculul căzând într-o prăpastie.

"Noi am fost anunţaţi prin servicul unic de urgenţă 112 de către o persoană. La faţa locului s-au deplasat jandarii montani de la postul montan Padina, care i-au scos pe cei doi, un tânăr de 21 de ani, din Bezdead, şi un bărbat de 47 de ani, din Pucioasa. Primele cercetări arată că bărbaţii erau pe motoscuter, coborau de la Dichiu pe DJ 713 spre Moroieni, iar la un moment dat, cel de 47 de ani a pierdut controlul vehiculului, într-o curbă la stânga, iar motoscuterul cu cei doi a căzut 30 de metri într-o prăpastie mult mai adâncă. La 30 de metri s-a oprit căderea lor", a spus Vătăşelu.

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa au scos motoscuterul din râpă.
La faţa locului, au ajuns şi o ambulanţă de la Fieni, judeţul Dâmboviţa, şi un echipaj SMURD de la Sinaia.
Bărbatul de 47 de ani, rănit grav la cap şi cu fracturi, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, iar cel de 21 de ani a suferit leziuni minore, refuzând internarea.
Tânărul de 21 de ani a declarat jurnaliştilor că el şi prietenul său se întorceau de la munte, unde au consumat băuturi alcoolice, iar, la un moment dat, motoscuterul pe care se aflau a căzut în râpă, oprindu-se într-o zonă cu arbuşti de conifere. Ulterior, tânărul, a încercat să sune la 112 de pe telefonul mobil şi, constatând că nu are semnal, a urcat 30 de metri până la şosea.
Nokia 808 Pureview
Nokia 808 Pureview, smartphone-ul cu camera de 41 de megapixeli, a ajuns în oferta unui magazin online din România.
Terminalul este disponibil pentru precomandă în magazinul evoMAG la preţul de 3.149 de lei cu tot cu TVA plus un card de memorie microSD de 32 de GB.
Telefonul este dotat cu un ecran de 4 inch, un procesor de 1.3 Ghz, memorie internă de 16 GB şi permite înregistrare Full HD. Conectiviatea la internet se poate realiza atât prin reţele WiFi cât şi prin relele 3G.

19.07.2012

Doar campioana mai merge în Ligă! »


 Locul 22 în clasamentul coeficienţilor UEFA
Doar campioana mai merge în Ligă! » Am ajuns pe locul 22 în clasamentul coeficienţilor UEFA şi vom avea doar 4 echipe în Europa
 
Mîine începe primul campionat din ultimii 5 ani în care ocupanta locului 2 nu se mai califică în preliminariile Champions League. Mai mult, în Europa League vom avea doar 3 participante

Sezonul care debutează mîine se anunţă cel mai disputat din ultimii ani. Motivul? Doar locul 1 mai asigură prezenţa în preliminariile Champions League şi accesul la milioane de euro din cea mai tare competiţie europeană.

Campioana va fi singura care va participa în Ligă şi va fi nevoită să joace 3 tururi preliminare pentru a ajunge în grupe. Nici în Europa League nu stăm mai bine. Doar cîştigătoarea Cupei şi ocupantele locurilor 2 şi 3 vor merge în preliminariile acestei competiţii!

Ultima oară cînd am avut o singură echipă în Champions League a fost în sezonul 2006-2007. Steaua a reuşit să treacă de tururile preliminarii şi să ajungă în grupele competiţiei după o pauză de 10 ani. De atunci, au urmat 5 ani consecutivi în care primele două clasate din Liga 1 au mers în preliminariile sau grupele CL: Steaua, CFR şi Urziceni, de 2 ori, Dinamo, Poli Timişoara, FC Vaslui şi Oţelul, cîte o dată.

Speranţe de mai bine
Pentru a avea din nou două echipe în Ligă începînd cu 2014, România trebuie să urce 7 poziţii în clasamentul coeficienţilor. Acest lucru nu este imposibil. Există 3 motive pentru care putem spera că vom ajunge din nou în primele 15 echipe din Europa:

1. Vom juca multe tururi preliminare şi, chiar dacă punctele valorează doar pe jumătate comparativ cu cele strînse în grupe, avem şansa să adunăm mai multe puncte faţă de sezoane precedente, cînd intram mai tîrziu în competiţie

2. Vom avea doar 4 participante şi punctele adunate de acestea se vor împărţi la 4 şi nu la 6, ca pînă acum.

3. Anul viitor va ieşi din calcul un coeficient mic, cel obţinut în 2007-2008 (2,600). Cu rezultate bune în această toamnă, putem depăşi lejer acest coeficient.

Cum am ajuns aici
România a căzut sezonul trecut opt poziţii în clasamentul UEFA, avînd cel mai mare regres dintre toate cele 53 de ţări participante în competiţiile europene! Acest lucru a fost cauzat de ultimele 5 sezoane foarte slabe. Dacă Steaua a adunat cele mai multe puncte, la polul opus s-au aflat rivalele sale bucureştene. Dinamo e abia pe locul 4, deşi a jucat în Europa în toţi cei 5 ani, iar Rapid e pe 7 din 3 participări. Poli Timişoara a fost de asemenea o dezamăgire, ea adunînd în 3 ediţii doar 7 puncte. Mai mult, în 2008-2009 a fost singura formaţia românească fără nici un punct adunat!



3 tururi pentru campioană

Formaţia care termină sezonul acesta pe primul loc se va califica în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, adică trebuie să treacă de 3 echipe pentru a ajunge în grupe. Avantajul este că intră pe un tablou cu echipe mai slab cotate, de nivelul nostru, evitînd adversari din Anglia, Spania sau Germania. Şi echipele din Europa League vor juca multe tururi pentru a ajunge în grupe: cîştigătoarea Cupei şi locul 2 vor juca 3 tururi, iar ocupanta locul 3, 4 tururi!

Unde vom juca la anul
Campioana Turul 2 prel. CL
Cîştigătoarea Cupei Turul 2 prel. EL
Locul 2 Turul 2 prel. EL
Locul 3 Turul 1 prel. EL

Steaua ar fi avut deja două meciuri jucate!
Pentru a înţelege cît de mult am căzut în clasamentul UEFA, să presupunem că situaţia valabilă de la anul ar fi fost şi în această vară. Tabloul echipelor româneşti ar fi arătat aşa:
1) CFR Cluj ar fi jucat marţi sau miercuri prima manşă din preliminariile CL cu echipe gen Ulisses Erevan (Armenia), FC Valletta (Malta) sau Ludogoreţ (Bulgaria).
2) FC Vaslui nu ar mai fi jucat în preliminariile Ligii, ci ar fi disputat azi prima manşă în preliminariile Europa League. La fel ca Dinamo, cîştigătoare Cupei României.
3) Steaua ar fi bifat deja două meciuri în turul 1 al Europa League. Posibilele adversare? Celebrele La Fiorita (San Marino), Kalju Nomme (Estonia) sau Thor Akureyri (Islanda).
4) Rapidul s-ar fi pregătit de meciul cu Vaslui din prima etapă pentru că nu se califica în cupele europene de pe locul 4.

18,824 este coeficientul României pe ultimii 5 ani, fiind pe locul 22 în Europa. În faţa noastră sînt ţări ca Israel (locul 17) sau Cipru (locul 16)

18,38 de milioane de euro a cîştigat Oţelul în urma participării în grupele Champions League, deşi nu a cîştigat nici un punct

Noua lege a Sănătăţii 2012

Românii vor plăti taxe pentru sănătate, dacă au în familie persoane fără venituri. Asta prevede noul proiect al legii sănătăţii prin care ministerul şi-a propus să adune bani de la toată lumea.
Dacă până acum pentru persoanele coasigurate sau cele scutite de la plata taxelor, nu plătea nimeni nici un leu, iar ele beneficiau de servicii medicale în baza principiului solidarităţii, după noua lege, pentru aceste persoane vor plăti rudele sau statul. Astfel salariaţii vor trebui să plătească pentru rudele care nu realizează venituri, fie că vorbim de soţ sau soţie, ori părinţi. Legea spune că o persoană poate avea maximum trei coasiguraţi, şi pentru fiecare va plăti procentul de 5,5% calculat la salariul minim pe economie

Niculesti DB

Un necaz de moarte s-a abatut asupra unei familii sarmane, din Niculesti!

Capul familiei, un om in putere, de 51 de ani, a fost gasit mort la nici 100 de metri de casa lui.


Disparuse inca de ieri dupa-amiaza cand plecase sa caute fier vechi la o hala dezafectata de langa sat.

Cum nu se intorsese acasa nici pana la miezul noptii, apropaitii lui au plecat sa-l caute.

In zadar insa. Dimineata, sotia a fost cea care a dat peste imaginea de groaza, chiar in vecinatatea gospodariei lor.

"L-a strivit si s-a tarat pana aici. L-am cautat toata noaptea si nu l-am gasit. N-ati auzit tipete de ajutor? Nu, nimic. Daca il gaseati la timp poate scapa... Da, scapa, il ajutam...", a declarat,sotia victimei.

"Se pare ca a incercat sa sustraga fier vechi de la un fost SMA dezafectat din localitate. O echipa de cercetare se afla la fata locului pentru a stabili cum s-a produs evenimentul", ne-a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.



Trupul fara viata a fost dus la medicina legala, unde legistii ii vor face necropsia si vor afla cu exactitate cauza mortii

Autostrada Bucureşti - Ploieşti (A3)

Autostrada Bucureşti - Ploieşti (A3)
Autostrada Bucureşti - Ploieşti va fi inaugurată la 19 iulie în prezenţa ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, şi premierul Victor Ponta.

Primul termen de dare în folosinţă a autostrăzii Bucureşti - Ploieşti a fost anul 2010, finalizarea fiind amânată de mai multe ori.

Lucrările la A3 sunt împărţite în două sectoare, Bucureşti-Moara Vlăsiei, unde lucrează consorţiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, şi Moara Vlăsiei-Ploieşti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct '98/Com-Axa.

18.07.2012

misiune de patru luni

Trei astronauţi au sosit pe SSI pentru o nouă misiune de patru luni
Trei astronauţi au sosit pe SSI pentru o nouă misiune de patru luni
Cei trei astronauţi ajunşi pe Staţia Spaţială sunt un rus, o americancă şi un japonez. Ei vor începe o misiune care va dura patru luni. Moscova speră că această misiune va reda încrederea în programul spaţial.
Staţia Spaţială Internaţională este un laborator de cercetare în valoare de 100 de miliarde de dolari, aflat la peste 300 de kilometri deasupra Pământului. De la retragerea navetelor americane de anul trecut, Statele Unite sunt dependente de zborurile ruseşti către Staţia Spaţială Internaţională.

17.07.2012

Europa League



Rapid Bucureşti ( România ) şi MYPA ( Finlanda ) se întânlesc pe Stadionul Valentin Stănescu (Bucureşti) în prima manşă din turul doi preliminar al celei dea doua competiţi din europa ( Europa League ) , Partida poate fi urmărită live-video pe site-ul www.sportliveonline.net joi 19 Iulie 2012 începând cu ora 20:30 . www.sportliveonline.net

Programul Zilelor oraşului Găeşti la 514 ani de la atestarea sa documentară

 
În 2012 evenimentele dedicate sărbătoririi „Zilelor oraşului Găeşti” se vor desfăşura după următorul program:
Joi, 19 iulie 2012: ora 9,30 Crosul Gerneraţiilor (cu veterani din toată ţara, dar şi tineri din oraşul Găeşti);
Între orele 10 şi 12, în foişorul din Parcul Central, fanfara din Târgovişte va susţine un concert de promenadă;
Ora12: primarul Dan Eugen Iacobuţă va deschide oficial manifestările. În continuare, George Coandă, membru al Academiei Româno-Americane de Ştiinţe şi Arte şi totodată cetăţean de onoare al oraşului, va susţine alocuţiunea „Radu cel Mare – voievod, ctitor al Găeştiului”;
Te Deum-ul va fi oficiat de preoţii din Protoieria Găeşti şi apoi va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor crosului;
Începând cu ora 18,30, la Biserica „Sfântul Ilie” se va desfăşura slujba de hram;
Seara se va încheia cu spectacolul festiv „Găeştiul în sărbătoare”, ce se va desfăşura după ora 20 şi va fi susţinut de formaţii locale, invitat special fiind ansamblul „Chindia” din Târgovişte. Vor evolua pentru publicul găeştean: Ansamblul folcloric „Codruleţul” al Clubului Copiilor Găeşti şi Ansamblul folcloric „Stejărelul” al comunei Lucieni, instruite de Marian Grigore, Ansamblul folcloric „Sânzienele” instruit de Tia şi Nicu Ene şi formaţiile de dans ale Clubului Copiilor (dans modern şi de societate – instructor Nicu Ene) şi ale şcolilor de dans „Oba Dance” şi „Dancing Kings” instruite de Adi Grigore şi formaţia „Codex” cu un program de muzică uşoară românească. Vineri, 20 iulie, de la ora 20, în Parcul Central se va desfăşura spectacolul „Aplauze pentru folclor” al realizatorului George Nucă de la TVRM (în cadrul său vor evolua solistele Cristina Turcu şi Mariana Birică), grupul vocal folcloric „Favoriţii”, instruit de Nuţi Belcea, formaţia de muzică uşoară „Provincialii” şi grupul „Daggu Project” din Berlin – Germania.

internet gratuit Wi-Fi in Targoviste

C 350 220 16777215 00   Images Stiri 2012 Iulie Free Wifi1
Vodafone a anuntat luni ca a dezvoltat in tara o retea nationala de 80 de zone Wi-Fi, situate in 26 de orase, in care utilizatorii care detin terminale cu conectivitate Wi-Fi pot testa promotional si gratuit serviciile de internet, indiferent de reteaua in care sunt clienti. Puncte de conectare Wi-Fi sunt in prezent in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanta, Costinesti, Fagaras, Focsani, Galati, Iasi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploiesti, Piatra Neamt, Sibiu, Sighisoara, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Targoviste si Tunari.

A picat Bacul cu 2.80. După contestaţii a luat 9.90

Un elev care iniţial a luat 2.80 la proba de BAC de la Biologie, a fost punctat cu 9.90, după contestaţii.
Un elev care iniţial a luat 2.80 la proba de BAC de la Biologie, a fost punctat cu 9.90, după contestaţii.
Anchetă de amploare la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila. Un elev care iniţial a luat 2.80 la proba de BAC de la Biologie, a fost punctat cu 9.90, după contestaţii.
Tânărul a obţinut, de altfel, note maxime la toate materiile şi era un copil silitor. Potrivit directorului liceului, Aura Moşescu, nota iniţială a elevului a şocat pe toată lumea: "Era un copil muncitor, nu putea să obţină o asemenea notă, 2.80.Cred că a fost o eroare umană, iar nota reală este aceasta de 9.90". Iulian Danielescu, inspectorul şcolar general a declanşat o anchetă.
"S-a întrunit deja Comisia de Anchetă şi cine se face vinovat de această situaţie va răspunde!" a spus acesta. Brăila a fost judeţul cu cea mai mare promovabilitate la Bacalaureat din ţară, cu un procent de peste 60%, după contestaţii, iar din Colegiul Naţional Gheorghe Munteanu Murgoci un singur elev nu luase BAC-ul.