EMAG

EMAG

18.09.2013

Schalke 04 vs Steaua Bucuresti live online 18.09.2013

Schalke 04 - Steaua Bucuresti
Schalke vs Steaua este live de la ora 21:45 aici :   
Digisport1    Dolce Sport 1 online sopcast  

Link pentru SOPCAST  - update ora 21:20  sop://broker.sopcast.com:3912/144750
Pe hartie, cel putin, nemtii par favoriti certi in primul meci din Grupa E, impotriva Stelei. Schalke, in ciuda absentelor de lot din ultima vreme, a reusit sa lege 3 victorii la rand (una in preliminariile Champions League si alte 2, consecutive, in Bundesliga). Din grupa E, evident ca Chelsea si Schalke sunt numele cele mai sonore. Din performantele recente ale nemtilor, laudabila este acea semifinala de Champions League din sezonul 2010-2011. In plan intern, Schalke e momentan abia a 9-a in clasamentul Bundesligii desi in ultimele 2 sezoane, a incheiat pe 4, respectiv 3, pozitii care de altfel i-au asigurat participarea in preliminariile Ligii.
Ca stil de joc, Schalke foloseste tot o formula 4-2-3-1, cu 3 mijlocasi ofensivi in spatele varfului impins. Vedeta echipei ramane atacantul olandez Klass-Jan Huntelaar, indisponibil in ultima vreme dar care, cel mai probabil, va fi refacut la ora meciului. In aceasta vara, Schalke s-a intarit prin aducerea mijlocasului Kevin Prince Boateng de la AC Milan, decisiv in ultima etapa impotriva lui Mainz. Cel mai probabil, varful impins care va fi folosit de nemti din minutul 1 impotriva Stelei va fi Adam Szalai, atacantul ungur, care in mod normal, e doar rezerva lui Huntelaar.
Pentru a ajunge in Grupa E, Schalke a trecut in play-off, la limita, de grecii de la PAOK Salonic, dupa un egal acasa (1-1) si o victorie la Salonic (3-2). Schalke s-a mai intalnit cu Steaua in sezonul 2011-2012 in Europa League, castigand pe teren propriu (2-1) si remizand la Bucuresti (0-0).
Ros-albastrii pornesc cu sansa a doua pe terenul lui Schalke dar au un ascendent moral puternic dupa victoria din ultima etapa, 5-0 in Ghencea impotriva Sagetii Navodari. De altfel, Steaua este una dintre putinele echipe neinvinse in acest sezon din Europa. Dupa castigarea Supercupei Romaniei impotriva Petrolului (3-0), Steaua a strans in Liga 1 4 victorii si un singur egal. In preliminariile Champions League, Ros-albastrii s-au impus tur-retur impotriva macedonenilor de la Vardar Skopje (3-0 si 2-1) in timp ce pe Dinamo Tbilisi au invins-o in deplasare (2-1) iar pe National Arena au remizat (1-1). In play-off, Steaua a eliminat-o pe Legia Varsovia, in urma a doua egaluri (1-1 la Bucuresti si 2-2 la Varsovia). Astfel, Steaua a ajuns sa aiba 3 remize consecutive in Champions League. Cu alte cuvinte, Steaua e neinvinsa in toate cele 12 meciuri din acest sezon (8 victorii si 4 remize).
Laurentiu Reghecampf este un fin cunoscator al fotbalului german, el activand de-a lungul carierei si in primele 2 ligi nemtesti. Steaua a jucat sezonul trecut in grupele Europa League impotriva altor nemti, cei de la Stuttgart, remizand in deplasare (2-2) si pierzand rusinos acasa (1-5). Ultima calificare a Stelei in grupele Champions League a fost in sezonul 2008-2009, de atunci insa Ros-albastrii participand regulat in Europa League. In istoria recenta a participarilor in cupele europene a Stelei, cele mai mari performante au fost semifinala de Cupa UEFA din sezonul 2005-2006 dar si optimile de finala de Europa League din sezonul trecut. Steaua a castigat grupa E din Europa League sezonul trecut si a eliminat-o pe Ajax in 16-imi (0-2 si 2-0, impunandu-se la penaltiuri) dar n-a putut trece de Chelsea in optimi (1-0 si 1-3). Totusi, victoriile de la Bucuresti impotriva lui Ajax si Chelsea subliniaza valoarea Stelei in plan european.
Imediat dupa obtinerea calificarii in faza grupelor din Champions League din acest sezon, Steaua s-a intarit prin aducerea fundasului Fernando Varela de la Vaslui, a mijlocasului defensiv Ionut Neagu de la Otelul Galati dar si prin readucerea atacantului grec Pantelis Kapetanos, ultima oara la CFR Cluj. Totusi, despartirea de fundasul central Vlad Chiriches, plecat pentru 9.5 milioane euro la Tottenham, a lasat un gol in defensiva Stelei, urmand a fi suplinit fie de Gardos, fie de Varela.
Rezultat probabil :
Pronosticul nostru pentru acest meci presupune ca Steaua poate pierde meciul la cel mult un gol diferenta, de aceea va recomandam sa jucati la handicap asiatic Steaua +1.5, la cota 1.70 oferita de Bet365.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu