EMAG

EMAG

18.10.2013

Steaua vs Viitorul 18.10.2013 Live Online

Steaua Bucuresti - Viitorul Constanta
In cel mai dezechilibrat meci al etapei a 11-a din Liga 1, Steaua Bucuresti va intalni o formatie aflata la retrogradare, si anume Viitorul Constanta. Partida se va desfasura vineri seara cu incepere de la ora 20:00 si va deschide runda in Liga 1. Stelistii sunt mari favoriti la toate agentiile, cu o cota ce nu depaseste 1.20 la ora actuala pentru victorie.
Meciul este live pe site-ul nostru AiCi 
Formatia condusa de pe banca de Laurentiu Reghecampf se afla in fruntea clasamentului la ora actuala, cu 22 de puncte si un golaverage de-a dreptul impresionant de 20-5. Steaua are un avantaj de trei puncte fata de urmatoarele trei clasate, desi a disputat cu doua meciuri mai putin pana acum.
De partea cealalta, Viitorul are mari probleme si pare a fi una dintre principalele echipe care se vor lupta sa evite retrogradarea. Echipa lui Gica Hagi este a 15-a in clasament la ora actuala, cu numai sapte puncte adunate din 27 posibile, avand de asemenea un meci in minus disputat. Viitorul a inregistrat o singura victorie in acest campionat.
Faptul ca echipa vizitatoare este printre cele mai slabe din campionat este confirmat si de golaverage, acestia reusind sa inscrie numai patru goluri pana acum, primind 13 in schimb, reusind contra-performanta de a avea cel mai slab atac din Liga 1.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu