EMAG

EMAG

30.11.2013

Deschidere patinoar Targoviste 2013


Asociația Socio-Culturală Târgoviște își propune ca și în acest an Cetatea de Scaun să aibă patinoar. Astfel, cu o zi înainte de venirea lui Moș Nicolae, copiii și adulți vor intra în spiritul sărbătorilor și se vor putea bucura de magia gheții.
Așadar, începând cu ora 18.00, pe 5 decembrie, târgoviștenii sunt așteptați la deschiderea oficială, unde se pare că va fi prezent și primarul Gabriel Boriga. Această tradiție a patinoarului este deja prezentă la Târgoviște de 3 ani, iar reprezentanții Asociației speră să continue mult de acum încolo.

Sageata Navodari - Dinamo Bucuresti Live Online 30.11.2013 - Ora 21:00

Avancronică Sageata Navodari - Dinamo Bucuresti (30.11.2013)
 Săgeata Năvodari s-a făcut de râs în meciul susţinut la Chiajna, fiind surclasată cu scorul de 4-0 de Concordia. În urma acestui eşec, formaţia antrenată de Tibor Selymes a ajuns la un singur punct de linia retrogradării, fiind pe locul 13 în clasament. Până la finalul anului, năvodărenii vor avea şanse mici de a mai câştiga puncte, având meciuri foarte grele, primele fiind cu Dinamo şi CFR. Ei au mare nevoie de o victorie, dar de obicei, în faţa echipelor cu nume joacă foarte slab. Probabil, Săgeata s-ar mulţumi şi cu un punct în faţa lui Dinamo, echipă care va veni cu siguranţă la Constanţa să câştige.

 Dinamo a obţinut o victorie muncită în meciul susţinut în "Groapă" cu Gaz Metan Mediaş, pe care a învins-o cu scorul de 1-0. Astfel, "câinii roşii" au trecut cu bine peste eşecul din deplasare cu CFR, dar sunt încă departe de Europa League, la 8 puncte. Vor urma trei meciuri mai accesibile, în care "alb-roşii" vor întâlni doar echipe nou promovate, având ca obiectiv să ia maximum de puncte. Dinamoviştii au avut până acum prestaţii modeste în deplasare, câştigând doar la Galaţi, dar acum par hotărâţi să obţină al doilea succes mâine, cu Săgeata. Un egal nu ar ajuta-o cu nimic pe Dinamo care este obligată să ia cele 3 puncte pentru a încerca să se apropie de podium.

fc vaslui vs fc ceahlaul 30.11.2013

Avancronică şi pronostic FC Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamţ 30.11.2013
 FC Vaslui a câştigat cu scorul de 2-1 meciul disputat la Galaţi cu Oţelul, dar nu a reuşit să o bată şi pe Concordia în restanţa din etapa întâi. "Galben-verzii" sunt acum la 8 puncte de locul 3 şi vor încerca să o învingă mâine pe Ceahlăul, pentru a mai urca în clasament. Echipa lui Liviu Ciobotariu trece printr-o perioadă bună, fiind neînvinsă în ultimele cinci etape, astfel că jucătorii au un moral ridicat. Ei vor aborda meciul de mâine cu nemţenii doar la victorie, un egal fiindu-le complet inutil. Este important pentru moldoveni să câştige cele 3 puncte, pentru a putea apoi pregăti mai relaxaţi meciul cu Astra Giurgiu, care va fi unul "de foc", după scandalul Porumboiu-Vamă-Niculae.

 Ceahlăul a obţinut o victorie muncită cu ACS Poli Timişoara, pe care a învins-o cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat de Bojan Golubović în minutul 77. Golgheterul nemţenilor a ratat şi un penalty, dar până la urmă obiectivul a fost îndeplinit, câştigând cele 3 puncte. "Galben-negrii" sunt cu două etape înaintea finalului de tur pe un surprinzător loc 5, la 4 puncte de Europa League. Antrenorul Vasile Miriuţă vrea să încheie anul în primele cinci, dar pentru asta echipa sa trebuie să mai câştige puncte, iar programul nu va fi deloc uşor, urmând a juca mâine cu Vaslui, iar peste două etape cu Steaua. Ceahlăul a pierdut ultimele trei jocuri din campionat în faţa Vasluiului, dar acum speră să câştige cel puţin un punct, bazându-se pe faptul că are un sezon mai reuşit decât adversara sa

Viitorul Constanta vs FC .Galati 30.11.2013

Avancronică şi pronostic Viitorul Constanta - Otelul Galati 30.11.2013
 FC Viitorul a rezistat 62 de minute fără a primi gol în meciul de la Ploieşti cu Petrolul, pe care l-a pierdut până la urmă cu scorul de 3-0. Antrenorul Bogdan Vintilă are trei înfrângeri consecutive şi va trebui să câştige neapărat meciul de mâine cu Oţelul Galaţi, pentru a scoate echipa din criză. În acest sezon "ilfovenii" se vor bate la retrogradare cu "oţelarii", ambele echipe fiind pe locurile 15 şi 17. Echipa lui Gică Hagi va juca în etapa viitoare la Piatra-Neamţ, apoi cu lidera Astra, astfel că are şanse mici de a urca deasupra liniei retrogradării, de care o despart 4 puncte. Obiectivul Viitorului este de a obţine mâine toate punctele, pntru a lua o gură de oxigen.

 Oţelul Galaţi a fost învinsă cu scorul de 2-1 pe teren propriu de FC Vaslui, în urma unui meci în care a avut din nou o prestaţie slabă. Astfel, antrenorul Ewald Lienen a pierdut şi al doilea meci de la venirea în România, iar echipa sa a ajuns pe un loc retrogradant. Va urma o deplasare la Chiajna în care "roş-alb-albaştrii" sunt obligaţi să câştige în faţa Vitorului, mai ales că în etapa următoare o vor întâlni pe Steaua. Până acum ei nu au reuşit să-i bată pe ilfoveni în Liga 1, dar acum sunt într-o situaţie foarte delicată şi nu mai au voie să se mulţumească cu meciuri egale

25.11.2013

CHINDIA ESTE ÎN FRUNTEA CLASAMENTULUI, DUPĂ VICTORIA CU BRADU


F.C. Chindia Târgovişte a învins pe teren propriu pe Atletic Bradu cu un scor categoric, 5 -0. Cu ajutorul acestui rezultat Chindia Târgovişte a ajuns în fruntea clasamentului, având avantajul golaverajului față de rivala SCM Argeș Pitești, care a obținut doar o remiză la Câmpina, 0-0, cu ACSM.
Atât antrnorul Silviu Dumitrescu, cât şi preşedintele Mugur Porumbacu sunt foarte încântaţi de rezultat, mărturisind amândoi că se aşteptau ca băieţii să-şi revină după rezultatul slab obţinut în faţa lui FCM Târgovişte.
SCM Argeș Pitești – ASCM Câmpina 0-0
Fortuna P.Câmpina –Păpăuți 8-0
FCM Târgoviște – Conpet Ploiești 2-0
Civitas Făgăraș – Urban Titu 0-3 la masa verde

PE 2 DECEMBRIE SE APRIND LUMINILE DE CRĂCIUN in Targoviste


Târgoviștea va intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă pe 2 decembrie, când primarul orașului va aprinde luminile de Crăciun. În acest week-end a ajuns pe Platoul Prefecturii și bradul Târgoviștei.  “Este un brad din proprietatea noastră de Lăculețe. Nu a costat nici un ban. Mulțumim Direcției Silvice pentru sprijinul moral si Municipal Constructului pentru transportul bradului. De împodobirea sa se va ocupa secția de evenimente a Teatrului Municipal. Ca în ficare an vom apela și al sprijinul ISU, pentru montarea stelei din vârful badului”, a precizat pentru Gazeta Dâmboviței, primarul Gabriel Boriga.
Noutatea absolută a acestui an vor fi vitrinele animate pentru copii, ce vor fi amplasate în Orășelul lui Moș Crăciun. “Copiii vor fi întâmpinați de marionete, urși polari, iepurași, reni, Crăciunițe, chiar și de Albă ca Zăpada. Vă pot spune că vor fi multe surprize și că orașul va fi mult mai animat decât în anii trecuți”, a precizat directorul teatrului Mihai Constantin Ranin. Vitrinele animate vor fi realizate după modelul celor pariziene.
Primele ornamente de iarnă au fost montate în oraș atât pe spațiile verzi, cât și pe stâlăpii din interiorul orașului. A fost ridicat și orașelul lui Moș Crăciun de pe Platoul Prefecturii, unde se vor instala comercianții de produse de sezon, încă de pe 6 decembrie.

24.11.2013

Dinamo vs Gaz Metan live 24.11.2013

Dinamo BucurestiGaz MetanDinamo – Gaz Metan Medias Live: meciul se disputa in etapa a 15-a din Liga I, partida Dinamo – Gaz Metan Medias se joaca azi, duminica 24 noiembrie 2013, incepand cu ora 21:00 si este transmis de postul Digi Sport 1 clik aici

Astra vs FC.Botosani 24.11.2013

Astra Ploiestifc-botosaniMeciul se disputa in etapa a 15-a din Liga I, partida Astra Girugiu – Botosani se joaca azi, duminica 24 noiembrie 2013, incepand cu ora 18:30 si este transmis de postul Digi Sport 1

COD GALBEN DE NINSORI ŞI VISCOL!


Intervalul: 25 noiembrie, ora 02 - 28 noiembrie, ora 08
Zonele afectate: conform textului


Fenomene: răcire accentuată, ninsori, intensificări ale vântului


În intervalul menţionat, vremea se va răci accentuat, temperaturile vor scădea cu aproximativ 5 grade sub mediile climatologice ale perioadei, minimele nocturne vor deveni exclusiv negative, cu cele mai scăzute valori, în jurul a -10 grade Celsius în estul Transilvaniei.
În a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi în cursul zilei de luni 25 noiembrie, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în toate masivele montane, iar pe parcursul zilei de luni şi în regiunile vestice, nordice şi centrale. În Carpaţii Meridionali şi Orientali, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp. La munte şi trecător în nordul Moldovei viteza vântului la rafală va depăşi 70...80 km/h, viscolind ninsoarea. Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în celelalte regiuni, cu precădere în cele estice şi sud-estice, unde se vor atinge 55-65 km/h.

Notă: Marţi 26 noiembrie şi miercuri 27 noiembrie va mai ninge în sud-vestul şi local în sudul ţării.
În această seară Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin atenţionare cod galben vizând zonele montane şi regiunile nordice.
COD GALBEN DE CEAŢĂ ÎN DOLJ

Intre orele: 12:15 si 14:00
In zona: local în jumătatea sudică a judeţului Dolj (inclusiv municipiul Calafat)
Se vor semnala: ceaţă ce determină reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m

24.11.2013/ PREMIU URIAŞ LA LOTO! Uite cât poţi câştiga la 6 din 49


Duminică, 24 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce joi, 21 noiembrie, Loteria Română a acordat 14.268 de câştiguri în valoare totală de peste 808.568 lei.

La jocul Loto 6/49 se înregistrează un report în valoare de peste 7,7 milioane lei (aproximativ 1,74 milioane euro), iar la Noroc a rămas în joc un report cumulat în valoare de 1 milion lei (aproape 225 000 de euro), potrivit Mediafax.
La jocul Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report de peste 28 600 lei, iar la Super Noroc, la aceeaşi categorie, reportul este de aproximativ 37 750 lei.
În urma tragerii Joker de joi, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 4,1 milioane lei (peste 920 000 de euro), iar la categoria a II-a reportul este de peste 226 000 lei (peste 50 800 euro). Şi la jocul Noroc Plus reportul înregistrat la categoria I este de peste 226 000 lei (peste 50 800 euro).
La tragerea Noroc de joi, 21 noiembrie, s-a câştigat premiul de la categoria N-3 în valoare de 71.901,77 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 33-087 din Rădăuţi şi a fost completat cu o 

Vine iarna! HARTA drumurilor cu RISC de ÎNZĂPEZIRE

Cele mai circulate şosele din ţară sunt de altfel şi cele mai periculoase. În primul rand DN1.  De la Bucureşti până la Oradea, aproape toate sectoarele de drum prezintă pericol de înzăpezire. Singura zonă ferită, partea cu serpentine dintre Predeal şi Braşov.
Nici pe autostrăzi nu suntem în siguranţă dacă vor cădea ninsori abundente. Fie ca mergem pe A1, spre Piteşti, fie pe A2, spre Constanţa, putem să ramanem oricând blocaţi începand se săptămâna viitoare, când se anunţă ninsori în toata ţara.
Pe harta celor de la Compania Nationala de Autostrăzi si Drumuri Naţionale, şi DN 2 apare ca un drum cu risc. De la Bucureşti până la Râmnicu Sărat avem o prima porţiune cu probleme. Apoi, de la Adjud - Bacău până chiar la Târgu Neamţ.
Pe lângă aceastea, aproape toate drumurile naţionale din ţară sunt trasate cu roşu pe harta CNADNR, aşa că reprezintă un risc.

Rezultate Onoare Dambovita 24.11.2013

mingefotbalAstazi sunt programate jocuri atat in cele trei serii din Onoare cat si in Cupa Romaniei! Daca vrei sa ne ajuti sa strangem mai repede rezultatele iti asteptam, aici, comentariile sau ne poti contacta la ID MESS= newsdb 
 Avem rugamintea de a ne oferi rezultate doar daca acestea sunt si cele reale! Multimim, anticipat, pentru sprijin! Asteptam si INFORMATII sau chiar FOTOGRAFII de la meciurile de astazi si pe Facebook -Aici-

Tomis Constanţa-CSM Târgovişte la volei feminin

voleifeminin
Tomis Constanţa-CSM Târgovişte 0-3 (-11, -12, -13) A cincea victorie pentru fetele lui Alexandru Juhasz, în Divzia A, la volei feminin. Se pare că lucrurile merg mai bine în deplasare! Ieri,  la Constanţa, CSM Târgovişte a câştigat, rapid, în trei seturi, în faţa  celor de la Tomis Constanţa, chiar mai „simplu” decât arată scorul: 25-11, 25-12, 25-13!


Etapa a 9-a
CSU Tg.Mureş-Dinamo Bucureşti 0-3 (-12, -14, -14)
Unic P.Neamţ-CSV Alba Blaj 0-3 (-17, -17, -12)
SCM Craiova-Rapid 3-0 (12, 22,  18)
CSM Bucureşti-CSM Lugoj 3-1 (19, 22, -21, 18)
Tomis Constanţa-CSM Târgovişte 0-3 (-11, -12, -13)
Penicilina Iaşi-Ştiinţa bacău 0-3 (-18, -14, -9)

Clasament
1.Bacău  10  8  1  1  0  29-6  27
2.Dinamo  9  8  1  0  0  27-2  26
3.Blaj  9  7  1  1  0  26-7  24
4.Tg.Mureş  9  5  0  1  3  18-14  16
5.Craiova  9  5  0  0  4  17-14  15
6.Târgovişte  9  3  2  1  3  19-16  14
7.CSM Buc  9  4  1  0  4  17-15  14
8.P.Neamţ  9  4  0  1  4  17-14  13
9.Lugoj  9  2  0  1  6  11-22  7
10.Iaşi  9  2  0  0  7  6-22  6
11.Rapid  10  1  0  0  9  4-28  3
12.Tomis  9  0  0  0  9  1-27  0

Etapa viitoare, 30 nov: Dinamo-Bacău, Rapid-Iaşi, Târgovişte-Craiova, Blaj-Tomis, Lugoj-P.Neamţ, Tg.Mureş-CSM Bucureşti

23.11.2013

Pnadurii vs Steaua Live Online 23.11.2013

 Pandurii Tg. Jiu – Steaua se joaca azi, sambata 23 noiembrie 2013, incepand cu ora 20:00 si este transmis de postul Digi Sport 1 si live pe www.canaletvonline.blogspot.ro
Pronosticul nostru pentru acest meci este 2-3

10.11.2013

Copii intoxicaţi cu gaz de sondă în timp ce se plimbau cu bicicleta

elicopter-smurd
Doi băieţi de 12 şi 14 ani s-au intoxicat cu gaz de sondă, sâmbătă, în timp ce se plimbau cu bicicletele în apropierea unui parc de sonde din judeţul Dâmboviţa. Copiii au fost transportaţi cu ambulanţa, respectiv cu un elicopter SMURD, la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, incidentul a avut loc între localităţile Adânca şi Bucşani, lângă un parc de sonde.
“Primele noaste date arată că băiatul de 14 ani se plimba cu bicicleta împreună cu băiatul de 12 ani, şi el tot cu un vehicul pe două roţi, în apropierea platformei petroliere dintre Adânca şi Bucşani, iar la un moment dat celui mai mare i s-a făcut rău. Un paznic de la societatea din zonă a anunţat la 112 că băiatul de 14 ani este în stare de inconştienţă, căzut la pământ, şi necesită îngrijiri medicale, iar cel de 12 ani se află în stare mai bună. Aceşti copii s-ar fi intoxicat cu gaz metan, este o constatare medicală preliminară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Adelina Torcica.
La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa şi un elicopter SMURD. “Băiatul de 14 ani a fost stabilizat, iar cel de 12 ani este în stare bună, dar cadrele medicale au decis că aceştia să fie transportati la un spital din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare”, a adăugat Adelina Torcica.
Băiatul de 14 ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, iar cel de 12 ani a fost adus cu o ambulanţă, la aceeaşi unitate medicală.

Satelitul GOCE, de peste o tonă, se va prăbuși pe Pământ

goce_terra
Satelitul european GOCE, lansat în 2009 pentru a cartografia variaţiile înregistrate de gravitaţia terestră şi rămas fără carburant, va pătrunde în atmosfera terestră cel mai probabil duminică sau luni, a declarat Rune Floberghagen, coordonatorul misiunii.
Epuizarea rezervelor de carburant s-a produs pe 21 octombrie, în jurul orei 03.20 GMT. Agenţia Spaţială Europeană (ESA) a anunţat atunci într-un comunicat “încheierea misiunii” acestui satelit, transmite cnn.com.
Cea mai mare parte din corpul satelitului, care are o lungime de 5,3 metri şi o greutate de peste o tonă, se va dezintegra la intrarea în atmosferă, potrivit ESA, însă este posibil ca mai multe resturi “de mici dimensiuni” să ajungă la suprafaţa Pământului.
Nimeni nu cunoaşte momentul exact când fragmentele satelitului vor cădea pe pământ, a adăugat ESA, întrucât satelitul nu va mai fi controlat în acele momente de operatorii săi, dar cel mai probabil bucăţile de satelit se vor prăbuşi în ocean sau în zone nepopulate.
Zona care ar putea fi afectată va fi cunoscută cu o precizie mai mare pe măsură ce satelitul se apropie de intrarea în atmosferă.
Un program internaţional promovat de Comitetul de coordonare inter-agenţii pentru deşeurile spaţiale (Inter-Agency Space Debris Coordination Committee/ IADC) va asigura supravegherea prăbuşirii pe Terra a satelitului GOCE.
Din martie 2009, GOCE pluteşte pe o orbită terestră, “la o altitudine excepţional de mică pentru un satelit de cercetări ştiinţifice”, precizează ESA. Gradiometrul său, instrumentul care măsoară gravitaţia în 3D, a permis cartografierea variaţiilor înregistrate de gravitaţia terestră, “cu o precizie de neegalat”, a subliniat ESA.
Oamenii de ştiinţă au exploatat de asemenea datele transmise de GOCE pentru a alcătui prima hartă din lume, de înaltă rezoluţie, a frontierei dintre scoarţa terestră şi manta, denumită “moho” (discontinuitatea Mohorovičić). GOCE a devenit astfel “primul seismograf de pe orbită” atunci când a detectat undele sonore produse de puternicul seims care a lovit Japonia pe 11 martie 2011.
Misiunea trebuia să dureze iniţial 20 de luni, dar ESA a decis să o prelungească până la sfârşitul anului 2012, întrucât consumul de carburant era considerabil mai puţin important decât se prevedea.
GOCE a fost construit înainte de intrarea în vigoare, în 2008, a unui acord internaţional care i-a constrâns pe constructorii de sateliţi ştiinţifici să îi echipeze cu un sistem de propulsie care să îi facă să se prăbuşească în mare, departe de zonele locuite, la încheierea misiunilor lor.

viitorul vs pandurii live 10.11.2013

Viitorul - Pandurii
Viitorul Constanţa va înfrunta pe propiul teren formaţia Pandurii Târgu Jiu , într-o partidă contând pentru campionatul din România – Liga 1 Bergenbier , etapa a 14 a , Partida dintre Viitorul Constanţa şi Pandurii Târgu Jiu se va desfăşura pe Stadionul Concordia (Chiajna) şi poate fi urmărită live-video pe internet pe site-ul www.canaletvonline.blogspot.ro joi 01 august 2013 începând cu ora 19:30 .
Pronostic 3-3

ACCIDENT GRAV 10.11.2013

ACCIDENT GRAV în Călăraşi: Trei tineri au murit
ACCIDENT GRAV în Călăraşi: Trei tineri au murit 
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, accidentul a avut loc pe DN 3 Bucureşti-Călăraşi, în afara localităţii Cuza Vodă.
La faţa locului s-au deplasat salvări ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi şi ale SMURD, medicii constatând decesul celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, aflaţi în maşină.
"Şoferul şi pasagerii sunt toţi din localitatea călarăşeană Independenţa. Din primele date ale anchetei reiese că băiatul de la volan, de 28 de ani, nu avea permis de conducere şi circula cu viteză foarte mare, iar înaintea unei curbe a pierdut controlul volanului maşnii şi a ieşit în decor, autoturismul izbindu-se de un copac. Toate cele trei persoane au decedat pe loc în urma impactului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, inspector Mihaela Stan.
Trupurile celor trei tineri au fost transportate de la morga din Călăraşi pentru necropsie.

SIMULĂRILE PENTRU BACALAUREAT 2014

eleviAnul acesta, potrivit precizărilor făcute de purtătorul de cuvânt al ISJ Dâmboviţa, Mihaela Anton, simulările pentru Bacalaureat 2014 se vor organiza, la nivel naţional, cu subiecte unice. De asemenea, vor exista astfel de simulări şi la nivel judeţean, fiecare Inspectorat având libertatea să stabilească data la care vor avea loc acestea. Deşi sunt judeţe unde au avut loc deja simulări, ISJ Dâmboviţa consideră că este mult prea devreme. Astfel, s-a luat decizia ca acestea să înceapă în luna ianuarie 2014, pentru a se acumula mai multă materie şi, în acest fel, să se poată face o diagnoză exactă a nivelului la care se situează elevii, pentru a se insista acolo unde sunt sincope. Potrivit aceleaşi surse, prima simulare va avea loc la matematică, în a treia săptămână a lunii ianuarie
2014.
Aducem în atenţia dumneavoastră calendarul examenului de Bacalaureat 2014, sesiunea iunie-iulie 2014: 26 – 30 mai 2014 -înscrierea candidaţilor la prima sesiune de examen, 30 mai 2014 – încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a , 10 – 12 iunie 2014 -evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A, 11 – 13 iunie 2014 – evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B, 16 – 20 iunie 2014 – evaluarea competenţelor digitale – proba D, 23 -27 iunie 2014 – evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C, 30 iunie 2014 – limba şi literatura română – proba E) a) – probă scrisă, 1 iulie 2014 – limba şi literatura maternă – proba E) b) – probă scrisă, 2 iulie 2014 -proba obligatorie a profilului -proba E) c) – probă scrisă, 4 iulie 2014 – proba la alegere a profilului şi specializării -proba E) d) – probă scrisă, 7 iulie 2014 – afişarea rezultatelor (până la ora 12:00), 7 iulie 2014 – depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00), 10 iulie 2014 – rezolvarea contestaţiilor, 11 iulie 2014 -afişarea rezultatelor finale.

HCM Baia Mare Vs Thuringer LIVE 10.11.2013

HCM îşi joacă una dintre ultimele şanse de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Baia Mare - Thuringer este pe Dolce Sport 1, de la 18:00.

Pentru a obţine locul 2 în grupa A a Ligii Campionilor, băimărencele lui Costică Buceschi au nevoie de o minune. Dacă nu o vor reuşi, au şansa locului 3 care duce în Cupa Cupelor. Au însă nevoie de o victorie la cel puţin 8 goluri în meciul cu Thuringer.
Noi ne dorim in primul rand victoria, daca reusim sa o facem la o diferenta cat mai mare ar fi extraordinar, pentru ca la fel cum isi doresc si ele, ne dorim si noi sa avem un parcurs in cupele europene”, a spus antrenorul HCM-ului pentru Dolce Sport.
Sanse sunt sa putem castiga, este un meci foarte greu,suntem acasa si speram sa facem un meci bun”, a completat Luciana Filip pentru Dolce Sport.
HCM are doar două puncte în clasamentul grupei A, la fel ca Thurinhger, dar dezavantajată de golaveraj. Băimărencele au pierdut în tur cu 36 -29, dar Herbert Muller este conştient de presiunea momentului.
E o lupta interesanta intre trei echipe. Era clar ca Gyor va porni de una singura si va castiga totul.  La fel, era de asteptat ca celalate 3 echipee sa-si caute sansa. Vine un meci decisiv, sunt curios ce se va intmapla. Sunt sigur ca atmosfera va fi infernala”, a spus Herbert Muller pentru Dolce Sport.

Meciul este Live AiCi

09.11.2013

Real Madrid vs Real Sociedad 09.11.2013

Real Madrid va înfrunta pe propiul teren formaţiaReal Sociedad , într-o partidă contând pentru campionatul din Spania – Primera Division , etapa a 13 a , Partida dintre Real Madrid şi Real Sociedadse va desfăşura pe Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) şi poate fi urmărită live-video pe internet pe site-ul -www.canaletvonline.blogspot.ro sâmbătă 09 noiembrie 2013 începând cu ora 17:00 .

FC.Botosani vs Ceahlaul Live 09.11.2013

FC Botosani - Ceahlaul
FC Botoşani va înfrunta pe propiul teren formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ , într-o partidă contând pentru campionatul din România – Liga 1 Bergenbier , etapa a 14 a , Partida dintre FC Botoşani şi Ceahlăul Piatra Neamţ se va desfăşura pe Stadionul Municipal (Botoşani) şi poate fi urmărită live-video pe internet pe site-ul bratu-marian.ro sâmbătă 09 noiembrie 2013 începând cu ora 14:00 .
Pronosticul Nostru= 2-1
Meciul este live pe www.canaletvonline.blogspot.ro 

08.11.2013

Hoţ împuşcat mortal de poliţişti in Târgovişte

Hoţ împuşcat mortal de poliţişti, în zona Campusului Universitar din Târgovişte: ceilalţi hoţi, prinşi şi audiaţi


Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost împuşcat mortal de poliţişti, vineri, în zona Campusului Universitar din Târgovişte. Acesta, împreună cu alţi doi bărbaţi, se aflau la furat de plase metalice, Oamenii legii i-au somat, în primă fază, iar după aceea au tras înspre ei. UPDATE: Suspecţii de furt de plase metalice, identificaţi de poliţişti În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat toţi membrii grupului de suspecţi de săvârşirea unui furt de plase metalice, comis în această dimineaţă, pe raza municipiului Târgovişte. În acest moment, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani, sunt conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun. Se continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale. Poliţiştii au fost alertaţi, vineri dimineaţă, de paznicii unui supermarket din zonă, că mai mulţi bărbaţi se aflau la furat de plase metalice, cu o căruţă.   După o urmărire de mai multe minute, poliţiştii au tras focuri de avertisment. Al doilea glonţ l-a numerit pe bărbat. Victima, în vârstă de 33 de ani, a fost împuşcată în torace. Toţi cei trei suspecţi proveneau dintr-un cartier de romi de la marginea oraşului Târgovişte. Ceilalţi doi au fost daţi în urmărire generală.   "Poliţiştii au încercat să îi oprească, însă aceştia au fugit pe malul râului Ialomiţa, abandonând o parte din bunuri. Unul dintre poliţişti a procedat la somarea legală a acestora, folosind armamentul din dotare, ocazie cu care unul dintre suspecţi a fost rănit în zona toracică. Imediat, a fost sesizată Ambulanţa care a intervenit la faţa locului, însă după mai multe manevre de resuscitare suspectul din Târgovişte a decedat. La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa s-a constituit o echipă operativă care, sub coordonarea procurorului de caz, vor desfăşura activităţi specifice pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

CFR vs Dinamo live 8.11.2013

cfr-dinin aceasta seara de la ora 21:30, CFR Cluj primeste vizita lui Dinamo intr-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1.
Ardelenii nu au facut decat un rezultat de egalitate, 0-0 etapa trecuta cu Concordia Chiajna, a doua remiza “alba” pentru echipa lui Grigoras, fapt nemaintalnit in cariera tehnicianului, dupa cum chiar el a spus la Sport Total FM. Cu un succes in meciul din aceasta seara CFR trece peste Dinamo in clasament.
“Ros-albii” au obtinut o victorie chinuita etapa trecuta, 2-1 cu FC Brasov, chiar in “Stefan cel Mare”. Echipa lui Flavius Stoican vrea trei puncte pentru a se apropia de locurile europene.
Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1 

Vaslui vs Petrolul Live 8.11.2013


LIVE / FC Vaslui – Petrolul, de la ora 19:00! Moldovenii continua lupta de recuperare a terenului pierdut in urma depunctariiLIVE / FC Vaslui - Petrolul, de la ora 19:00! Moldovenii continua lupta de recuperare a terenului pierdut in urma depunctarii !!!


vineri seara FC Vaslui primeste vizita Petrolului intr-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1.
Vasluienii vor sa obtina toate cele trei puncte pentru a continua lupta de recuperare a terfenului pierdut in urma depunctarii cu 8 puncte. Moldovenii se afla acum pe un loc retrogradabil, dar cu o victorie in aceasta seara pot urca in clasament, cel putin pana la meciurile lui FC Brasov si al Viitorului.
Prahovenii nu isi permit nici ei sa faca pasi gresiti pentru a ramane in plasa Stelei si a Astrei. Daca vor obtine victoria in Moldova, prahovenii egaleaza la puncte Astra si Steaua, insa cele doua formatii au un meci, respectiv trei meciuri mai putin jucate.
Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1

06.11.2013

Fc.Basel vs Steaua Live 6.11.2013

FC Basel - Steaua BucurestiSteaua nu va avea o deplasare usoara astazi de la ora 21:45 pe terenul lui FC Basel, in cea de-a patra etapa din faza grupelor Uefa Champions League. Elvetienii au o echipa foarte solida, lucru confirmat pana acum in aceasta editii a Ligii Campionilor. FC Basel se multumeste cu siguranta si cu un rezultat de egalitate, rezultat care i-ar cimenta pozitia a treia in clasament.Transmisie Live Fc Basel Vs Steaua (SOPCAST)   FlasH
info

CSU Craiova vs CSM Ramnicu Valcea 6.11.2013

csu-craiova-rm-valceaMiercuri, 6 noiembrie, CS Universitatea Craiova va infrunta, pe teren propriu, CSM Ramnicu Valcea, in etapa a 10-a a Seriei 2 din cadrul Ligii 2. Stabilita pe primul loc in clasament dupa runda anterioara, echipa sustinuta de Primaria Baniei va trebuie sa confirme statul de lider in fata uneia dintre aspirantele la podium, CSM Ramnicu Valcea, cele doua echipe fiind despartite de doar trei puncte.
Echipele care vor evolua:
METALUL RESITA: Pascal, Cristian, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu, Vasile, Neagoe, Brejni, Szabo, Stoica , Staicu
UNIVERSITATEA CRAIOVA: Hotoboc, Mitic, Ciuca, Stoica, Cosic, Busu, Saceanu, Vasile Gheorghe, Marzeanu, Balan, Baird 
Meciul de pe stadionul “Ion Oblemenco” va fi difuzat de TVR 3  LIVE AICI

FC.Barcelona vs AC.Milan 6.11.2013

FC Barcelona - AC Milan
Cu siguranta cel mai interesant si cel mai urmarit meci de astazi in Uefa Champions League va fi duelul de pe Camp Nou dintre FC Barcelona si AC Milan, al 8-lea meci intre cele doua echipe in ultimele trei sezoane de Champions League. In tur Barcelona a scos doar o remiza la Milano in fata unei echipe a italienilor intr-o forma slaba si care pare sa nu se regaseasca.
Barcelona domina insa aceasta grupa fara prea mari emotii, iar Messi este asteptat sa iasa din nou la rampa dupa patru partide la rand fara gol marcat. Catalanii ocupa locul intai in Grupa H, cu sapte puncte din noua posibile, dar si cel mai bun golaverage din grupa, si anume 6-1.
De cealalta parte a baricadei, italienii vor avea mai multi absenti importanti la ora jocului, cel mai important fiind fara dubii El Shaarawy. Balotelli si colegii sai vor evolua intr-o formula de 4-3-3 dupa cum se zvoneste, iar Kaka va incepe ca titular, acesta fiind printre cei mai buni oameni ai Milanului in partidele in care a evoluat.
Vis a vis de cifrele echipei in Grupa H din Uefa Champions League, AC Milan este a doua fara nici o infrangere dupa trei jocuri in care a strans cinci puncte si un golaverage de 4-2. Cu siguranta milanezii s-ar multumi cu locul secund si implicit un loc in optimile de finala ale competitiei.

Chelsea vs schalke 6.11.2013

Chelsea FC - Schalke 04
Al doilea meci ca importanta pentru romani miercuri seara in Uefa Champions League este duelul de pe Stamford Bridge dintre Chelsea Londra si Schalke 04. Partida face parte din cadrul etapei a patra in faza grupelor, iar la pariuri londonezii au de departe prima sansa. In tur, elevii lui Jose Mourinho s-au impus fara drept de apel chiar in deplasare, scor 0-3.
Cu Hazard incert, desi acesta este anuntat ca titular, Chelsea vine la acest joc din postura de lider al grupei, cu sase puncte din nou posibile si cu un golaverage de 8-2, acesta din urma facand diferenta intre ea si adversara de astazi.
Boateng si colegii sai lupta cu sanse reale la o primavara in Uefa Champions League, asta si datorita faptului ca Schalke nu are o grupa extrem de grea. Formatia din Bundesliga vine dupa succesul cu 0-2 in campionat pe terenul Herthei Berlin, iar in acest caz putem spune ca moralul echipei este unul destul de bun.
Dupa primele trei partide din grupele Champions League, Draxler si colegii sai au adunat sase puncte si un golaverage de 4-3, singura infrangere fiind cea din urma cu doua saptamani, scor 0-3 acasa cu Chelsea, asa cum am spus si mai sus.
Rezultat probabil
Peste 2.5 goluri la o cota de 1.70 este pariul pe care am decis sa mergem la aceasta partida. Atat Chelsea cat si 

FC.Basel vs Steaua 6.11.2013

FC Basel - Steaua Bucuresti
Steaua nu va avea o deplasare usoara astazi de la ora 21:45 pe terenul lui FC Basel, in cea de-a patra etapa din faza grupelor Uefa Champions League. Elvetienii au o echipa foarte solida, lucru confirmat pana acum in aceasta editii a Ligii Campionilor. FC Basel se multumeste cu siguranta si cu un rezultat de egalitate, rezultat care i-ar cimenta pozitia a treia in clasament.
Formatia gazda a scos o remiza la Bucuresti in fata Stelei, scor 1-1, fiind egalata in ultimele minute de joc. La ora actuala Basel este a treia in Grupa E, cu patru puncte si un golaverage de 3-3, avand trei puncte peste Steaua si doua sub Schalke si Chelsea.
De partea cealalta a baricadei se afla campioana Romaniei, aceasta jucandu-si practic ultima sansa de a mai prinde primavara europeana. Orice rezultat in-afara victoriei ar spulbera toate sperantele ros-albastrilor. Reghecampf pregateste si cateva surprize in primul 11, si anume cea mai remarcabila este mutarea lui Gardos in fata aparii alaturi de Bourceanu, in absenti lui Pintilii.
Stelistii sunt printre cei mai slabi in aceasta editie a Uefa Champions League, iar dupa trei etape au adunat doar un singur punct punct, insa ceea ce este cu adevarat dezastruos este golaverage-ul, cu un singur gol marcat si opt incasate.

04.11.2013

Petrolul Ploiesti vsACS Poli Timisoara 4.11.2013

FC Petrolul Ploiestiacs-poli
Fotbal liga 1: Petrolul Ploiesti – ACS Poli Timisoara : meciul se joaca Luni, 04 noiembrie 2013, de la orele 19:30 in cadrul Etapei a XIII-a din Liga I.  Cele doua echipe vor juca pe Stadionul Ilie Oana din orasul Ploiesti.
Pronosticul nostru = 2-2

03.11.2013

Dinamo vs Fc.Brasov 3.11.2013

Dinamo Bucuresti – Brasov LIVE  : meciul se joaca Duminica, 03 noiembrie 2013, de la orele 21:30 in cadrul Etapei a XIII-a din Liga I si este difuzat de postul Digi Sport 1 si live pe site-ul nostru. Cele doua echipe vor juca pe Stadionul Stefan cel Mare din Bucuresti.
Pronosticul nostru pentru acest meci este 2-2  Live Aici