EMAG

EMAG

06.02.2014

Dinamo – IFK Goteborg Live Online 06.02.2014


Dinamo - IFK Goteborg
Echipa antrenată de Flavius Stoican va juca astăzi de la ora 19:00 contra formaţiei IFK Goteborg (Suedia) . partida se va desfăşura pe stadionul “Municipal” din San Pedro de Alcantara .
Partida amicală contează pentru finala turneului internațional “Marbella Cup 2014” și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport 1 . Dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal se va trece direct la loviturile de departajare.

03.02.2014

Romania vs Rusia 3.02.2014 Fotbal in sala

Aflata la cea de-a treia participare la un turneu final de Campionat European, echipa nationala de futsal a României va întâlni Rusia în sferturile de finala ale turneului final de la Antwerp. Sâmbata seara, în grupa A, din care a facut parte si România, Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. Ucraina a încheiat grupa A pe primul loc, cu 4 puncte, urmata de România - 3 puncte si de Belgia - 1 punct.

Dinamo Bucureşti vs Guangzhou Evergrande 3.02.2014

Competiţie : Meci amical
Dată : 03 Februarie 2014
Ora de start : 17:00
Stadion :  Estadio Municipal de Marbella (Marbella)
Transmisie Live Digi Sport 1

Manchester City – Chelsea 3.02.2014

Ultimul meci din etapa 24 din Premier League aduce fata in fata doua echipe din “big four” : Manchester City si Chelsea sau cel mai bun atac vs cea mai buna defensiva din Anglia.Meciul este azi la ora 22:00 in direct pe Eurosport.
Manchester City – Chelsea, duel pe podiumul din Premier LeagueManchester City era inainte de meciul lui Arsenal de ieri liderul campionatului, echipa cu cele mai multe goluri marcate si cu unul dintre cele mai solide jocuri din Premier League. Echipa lui Pellegrini este intr-o forma excelenta avand 7 victorii consecutive, iar pe teren propriu au obtinut 11 victorii din tot atatea meciuri. Ultima etapa a confirmat forma excelenta prin care trec. ”cetatenii” zdrobind pe Tottenham la ea acasa cu 5-1.
In meciul din aceasta seara, ”cetatenii” sunt lipsiti de aportul golgheterului echipei, Kun Aguero, marcator a 15 goluri in acest sezon. Pe langa acesta vor mai lipsi Nasri si Javi Garcia, iar Milner este incert.
Echipa lui Mourinho se va deplasa la Manchester cu un obiectiv bine trasat, specific antrenorului portughez, acela de a se apara si de a inchide jocul. Obiectiv destul de greu de realizat pe terenul unei echipe cu 42 de goluri marcate si doar 8 primite in 11 meciuri. Chelsea este pe locul 3 la doar 3 puncte in spatele lui City. Etapa precedenta londonezii au remizat acasa, 0-0 cu concitadinii de la West Ham. Un rezultat probabil nedrept dupa ce Chelsea a avut 39 de suturi pe poarta reusind sa bata un record ce data din sezonul 2003/2004, record de ocazii avute intr-un meci fara a marca.
Mourinho nu se va putea baza in acest meci pe atacantul spaniol Fernando Torres si pe tanarul mijlocas olandez van Ginkel.
In ultimele 6 meciuri jucate intre cele 2 echipe, Chelsea a reusit decat o victorie , suferind 4 infrangeri, iar pe Ethiad, City a castigat ultimele 5 meciuri jucate cu londonezii. City a reusit sa marcheze in acest sezon de Premier League mai multe goluri (68) decat a reusit sa marcheze tot campionatul trecut (66). Trupa lui Pellegrini a aratat ca are un atac letal, exemple fiind meciurile de acasa cu Tottenham (6-0) , Arsenal (6-3) sau derby-ul cu Manchester United (4-1). Chelsea in schimb a aratat slabiciuni in deplasarile avute contra echipelor din top reusind doua egaluri la Tottenham si Arsenal si pierzand cu Everton.

02.02.2014

Juventus vs inter 2.02.2014

Derbyul etapei cu numarul 22 din Serie A la va avea ca adversare pe Juventus si Inter Milan. Partida va incepe duminica, la ora 21:45 si va fi transmisa atat de Digisport 2, cat si de Dolcesport 1.
Juventus se indreapta spre cel de-al treilea titlu consecutiv si cel de-al 30-lea din istorie. ,,Batrana Doamna’’ este lider in Serie A, la 6 puncte fata de AS Roma. Aceasta a facut insa un pas gresit saptamana trecuta, cand a terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasarea din capitala, impotriva lui Lazio. Cu acel egal, formatia antrenata de Antonio Conto a ajuns la doar 7 puncte pierdute in campionat. In urma cu doua etape, liderul din Serie A a invins Sampdoria pe teren propriu, scor 4-2. Au fost primele doua goluri primite in ultimele 8 partide din campionat cu Juventus ca gazda. Mai mult chiar, ,,Batrana Doamna’’ a marcat cel putin 3 goluri in 5 din precedenntele 6 astfel de partide. ,,Zebrele’’ au jucat pana acum pe propriul teren cu formatiile care completeaza podiumul, Roma si Napoli, pe ambele invingandu-le la scor de neprezentare.
In ultima zi de transferuri Juventus l-a imprumutat pe Osvaldo de la Southampton. Eliminat in partida cu Lazio, Buffon nu isi poate ajuta coechipierii astazi.
Inter nu trece printr-o perioada prea buna, fiind in pericol chiar sa nu prinda cupele europene. Formatia antrenata de Walter Mazzarri vine dupa 5 partide fara victorie, atat in cupa, cat si in campionat. Apararea pare una solida, avand in vedere situatia data, ,,nerazzurrii’’ primind 4 goluri in acest interval. In precedenta etapa, echipa milaneza a remizat pe teren propriu impotriva Cataniei, 0:0.
Nici in deplasare, situatia nu este mai buna pentru elevii lui Mazzarri, acestia pierzand precedentele 4 astfel de meciuri din Serie A. Lazio, Udinese si Genoa au fost ultimele formatii cu care Inter a jucat pe teren strain, toate cele 3 partide incheindu-se cu scorul de 0-1. Ramane de vazut daca si acum Inter va primi tot un singur gol. Ca sa iesim din aceasta zona cu goluri putine, sa spunem ca Inter a avut pana acum doar doua deplasari contra formatiilor din top 8, in ambele marcandu-se cate 6 goluri. Impotriva lui Napoli a pierdut cu 2-4, remizand cu Torino.
Zilele trecute, Inter l-a achizitionat pe Hernanes, fostul jucator al lui Lazio. Cambiasso este incert pentru partida cu Juventus.
In tur, Inter si Juventus au incheiat la egalitate, scor 1-1. Ultima intalnire directa cu Juventus ca gazda intr-un meci oficial a insemnat un esec pentru ,,Batrana Doamna’’, aceasta pierzand cu 1-3.

01.02.2014

Steaua – Lokomotiv Plovdiv 1.02.2014

FOTBAL LIVE Steaua – Lokomotiv Plovdiv | Steaua isi continua astazi 01.02.2014 seria meciurilor amicale impotriva celor de la Lokomotiv Plovdiv. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal Marbella din Marbella.
Meciul de fotbal Steaua – ILokomotiv Plovdiv  incepe la ora 19:30 Live Aici

Final Four-ul cupei la baschet feminin are loc la Târgovişte

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, ediţia 2013-2014, s-a stabilit să se desfăşoare la Târgovişte. Astfel, în perioada 27-28 februarie, Sala Sporturilor găzduieşte bătălia finală din competiţia surprizelor.

În meciurile din semifinale se vor înfrunta echipa locală, CSM Târgovişte – ICIM Arad şi Sepsi Sic Sfântu Gheorghe – BC Alexandria. Aşadar, cum ultimele acte ale cupei vor avea loc la Târgovişte, CSM poate să-şi apere trofeul cucerit în urmă cu un an, chiar în propriul fief. Conducătorii clubului târgoviştean s-au arătat extrem de încântaţi că Final Four-ul va avea loc în vechea cetate de scaun.    „Ne bucurăm că oraşul Târgovişte a fost ales pentru a găzdui semifinalele şi finalele cupei la baschet feminin. Cum meciurile finale ale cupei au loc în polivalenta târgovişteană vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne apăra trofeul cucerit în urmă cu un sezon”, a declarat Ciprian Iugulescu, preşedintele lui CSM Târgovişte, pentru